Thursday, February 27, 2014

EPHYRA PILIHANKU

Ephyra Pilihanku
Assalamualaikum.

Dengan lafaz bismillah Miss Yaty update blog. Yeay!.. Check last update tahun lepas kot. Lamanya Miss Yaty tak update blog. Makin lama makin bersawang dah kat sini.

Ini pun my sis Cik Tom yang inform Miss Yaty pasal contest Ephyra Pilihanku. Yelah jeles tengok my sis kulit makin cantik dan jerawat pun dah makin kurang lepas makan Ephyra. Nak jugak kulit makin flawless dan glowwwinngg gitu time kahwin bulan depan. Seri pengantin la katakan. haha.. Gelak please....

Korang tengok duta Memey and husband, Norman. Memey nampak makin cantik dan gebu kan kulit dia? Geram tengok rasa nak cubit pipi. Yang si Norman pula makin nampak muda dan hensem. Memang hebat penangan positif Ephyra lepas diorg consume Ephyra.



KANDUNGAN SERTA KHASIAT EPHYRA

Miss Yaty nak story-mory dulu kandungan serta khasiat Ephyra! Ephyra ni memang dibuat dari kandungan yang berkualiti tinggi dan berkhasiat. Antara kandungan Ephyra ialah kolagen ikan laut dalam (ingat korg senang ke nak tangkap ikan kat laut dalam tue), buah acai, gam akasia, L-gluthatione, asthaxanthin, serbuk tomato, acerolla ceri, marigold bunga ekstrak serta superberry.

Semua kandungan berkualiti ni bagus untuk jadikan kulit muka kita lebih anjal, halus dan berseri gitu. Miss Yaty dah masuk umur 26 tahun ni. So as doctor prescribe umur 25 and above ni makin kurang produce collagen. So, we need to find some alternative supplement for replenish our body's collagen. Korang boleh nampak tak kat sini?? One of benefit consume Ephyra ni boleh gantikan Kolagen yang makin berkurang dihasilkan oleh badan kita. Itu Miss Yaty tertarik nak makan Ephyra supaya nampak lagi muda dan glowing. hehe...

Miss Yaty suke jadikan Ephyra pilihanku dengan kandungan buah acai berry dan superberry yang bagus untuk anti-oksida iaitu kurangkan penuaan pada diri. Kalau orang tengok tak macam 26 tahun tapi still belasan tahun gitu. hahha...

Yang best kandungan gam akasia bagus untuk kurangkan kolesterol serta kuruskan badan. Wah mesti makin bertambah slim kalau Mss Yaty dapat consume Ephyra kan? Korang doakan Miss Yaty berjaya dapat cuba Ephyra ye! amin....

Kalau my sis memang suka produk berasaskan tomato. Tomato yang terdapat dalam Ephyra banyak mengandungi vitamin A and C function untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah. Tomato ni jugak bagus untuk mata. Miss Yaty memang gadis speky. Mana tau pasni boleh kurangkan power spek mata Miss Yaty. Tak cuba tak tau kan?

Dalam Ephyra ni ada Acerolla ceri. Untuk apa? Ia bantu meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat.

Marigold bunga ekstrak jugak bagus merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema. Yang Miss Yaty suka ia jugak bagus untuk kelembapan pada kulit sekali gus ini bermanfaat bagi yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif. Bagus kan? Miss Yaty memang jenis problem kulit kering.

Kandungan Asthaxantin dalam Ephyra elok untuk daya tenaga dan stamina dalam badan. Kadang-kadang Miss Yaty mudah gak lesu bila dah sampai limit kerja ke petang. Tu tak termasuk lagi kalau kena OT. Pergh sampai lewat malam.

L-glutathione berfungsi untuk mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri.

Banyak lagi kandungan serta khasiat Ephyra tau. Untuk details maklumat khasiat setiap kandungan Ephyra korang boleh tengok details di website EPHYRA.

Ephyra Pilihanku

KENAPA EPHYRA JADI PILIHAN MISS YATY????

Dah tengookkk?? Hebat kan kandungan serta khasiat Ephyra ni? Patutlah banyak testimonial positif yang dapat dari pelanggan Ephyra termasuk testimonial dari my sis sendiri. Kalau testimonial orang lain maybe Miss Yaty ada feeling ragu-ragu la jugak sikit. Al-maklumlah teknologi dah serba canggih sekarang ni. Macam-macam boleh edit bayar untuk bagi nampak bagus.

But this testimonial from my own sister. Dah tengok depan mata sendiri memang ketara perubahan muka my sis. Muka my sis memang jenis sensitif dan mudah sangat naik jerawat kalau tersilap consume apa-apa produk. Pengalaman my sis yang paling Miss Yaty paling tak boleh lupa time dia consume satu produk. Teruk gila naik jerawat dan kulit muka jadi macam udang kena bakar. Akibatnya kena jumpa doktor kulit untuk pulihkan. Habis dekat 1K untuk recover kulit.


Untuk baca lanjut kisah review my sis, boleh baca di Review Pengalaman Cik Tom Sebulan Minum Ephyra.

Hasil selepas sebulan consume Ephyra, my sis dapat feedback positif;
  1. sistem pembuangan makin lawas
  2. muka kurang berminyak
  3. muka kurang keluar jerawat
  4. parut jerawat makin pudar
  5. liang pori makin kecil
  6. badan jadi bertenaga dan kurang lapar
  7. kulit kuku makin cantik berseri
  8. tone kulit jadi sekata

Miss Yaty paling nampak ketara masa jumpa balik cuti awal tahun lepas. Muka my sis sekata dan nampak lagi cerah. Ramai puji makin berseri. Mesti bangga je dia dengar ek. haha.. Pori-pori kat muka pun nampak kecil. Kalau dulu Miss Yaty memang selalu tegur muka besar pori2. 

Miss Yaty ada problem warna kulit tak sekata, kulit kering, tumit kering & sometimes problem pelawasan perut. Miss Yaty nak try jadikan Ephyra sebagai supplement untuk bantu masalah Miss Yaty. 

Actually banyak testimonial yang best kalau korang taip je review penggunaan ephyra. Mesti banyak yang keluar. Kalau tak bagus tak kan semua reaksi positif yang dapat dari customer Ephyra.

Bawah ini video dari Duta Ephyra, Memey. Nampak cantik kan muka Memey ni??



Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Ephyra, korang boleh layari;

Website:  Ephyra
Instagram: Ephyra2u
Facebook: Oceanlife2u

Miss Yaty join #SBB2014 dengan my sis. Korang pergi tak #SBB2014? Kalau tak boleh kita jumpa di sana ye!

1 comment:

kamil salleh said...

Semoga berjaya buat miss yaty