Thursday, January 1, 2015

Kain Pasang Cotton Murah dan Cantik

Assalamualaikum..

Lamanya menyepi dari blog. Almaklumlah dah bertukar status. Sebelum tukar status pun da malas-malasan update. Dah bergelar isteri lagi bertambah malas-malasan. hehe.

Alhamdulillah. Selamat Tahun Baru 2015 atau pun dalam english Happy New Year. Poyo nya nka mention jugak dalam english.

Sempena tahun baru ni saya sedang berjinak jinak dalam perniagaan. So kat entry ni saya tunjuk teaser contoh kain contton pasang yang saya bakal jual. Cantik cantik uolllz..

Selamat mencuci mata dulu ye sayangness..

Japanese Cotton Gred AAA

Imported Cotton, High Quality, Tidak jarang, Tidak mengecut, Tidak berbulu selepas dibasuh, Kurang renyukan & mudah digosok, Lasak, Sejuk & selesa dipakai.

Sesuai di jadikan baju kurung, blouse, dress, jubah dan juga sarung tilam dan bantal baby. 

Boleh beli by meter. RM19/meter exc pos 


Promosi sempena awal tahun dan pembukaan perniagaan - Harga Kain pasang RM75 include postage.


SORRY ALL OUT OF STOCK
(SEMUA DA HABIS)
WAIT FOR SECOND BATCH
(TUNGGU BATCH KEDUA)

Refer link <KAIN PASANG COTTON JEPUN>




KAIN COTTON ABSTRAK

KAIN COTTON CUPCAKES

KAIN COTTON CUTIES

KAIN COTTON FLOWER

KAIN COTTON ZEBRA

KAIN COTTON SALJU

No comments: