Monday, December 20, 2010

Wah! Trafik Miss Yaty Cecah 10000

Nak up kan traffic korang tak? Tadi jenguk blog Cekla dan terbaca entry latest dia pasal macam mana nak upkan traffic blog kita. Maybe caranya kurang paham sikit tapi takpe saya nak cuba dulu. Jom kita pakat cuba ramai-ramai. Tak rugi pun kan kalau try cara ni. Kalau menjadi kiranya kita bertuah. 

Cara nya begini:



1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.















14. CekLa


15. Miss Yaty




PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...
15. Blog anda.


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..






P/s: Tak rugi Try and Error kan :)

11 comments:

Cik Tom said...

hehehe...good luck!

Ellen said...

wah..akak dah try lama dah benda ni..hehe..

iqbalhakimi said...

ooh..macam best jek benda nie..hehe

IFA Athirah said...

mnarik utk di try ni!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Sarah-rah-rah said...

waa nak baut jugak, tapi malu and tak beberapa paham laa :p

Miss Yaty said...

@cik tom: jom cuba ;p

Miss Yaty said...

@kak ellen: yeke..menjadi tak?

Miss Yaty said...

@iqbal: cubalah jugak..kita try je..

Miss Yaty said...

@ifa: try lah... :)

Miss Yaty said...

@sarah: just copy pastu paste...step seterusnya baca peraturan..hiii ;)

CekLa said...

yeay! yaty dah join!