Sunday, December 19, 2010

Anda Happy Berblogging ?


Jom Join Segmen akak LM. Segmen ni untuk blogger-blogger baru. Kalau ada blogger yang belum kenal akak LM leh la terjah SINI.

Soalan Pertama: Sudah Berapa Lama Miss Yaty Berblogging?

Saya mula berblogging May 2009 tapi siyez berblogging pada May 2010. Dah lama berblogging tapi still banyak yang perlu belajar. Saya mengaku belog ni masih di panggil newbie.

Soalan Kedua: Adakah Miss Yaty Happy Berblogging?

Saya happy sangat berblogging sebab saya dapat jumpa pelbagai jenis belog yang best dan dapat kenal ramai blogger yang peramah dan mesra. Sekarang saya bertambah happy selepas saya mendapat Buffered Earning yang pertama hingga enam di entry INI dan INI. Saya berblogging bukan kerana duit tapi menjadikan Nuffnang sebagai mencari Side Income saya sepanjang praktikal.  Hope korang dapat bantu saya ye. :)

Soalan Ketiga: Adakah Miss Yaty Mempunyai Kenangan Pahit Selama Berblogging?

Alhamdulillah. Setakat ni saya belum pernah ada kenangan pahit. Semuanya manis-manis. Saya harap belog saya ni selesakan semua blogger yang singgah. Kalau ada terlebih tolong gtaw saya ye. I'm still learning. Saya sudi berkawan dengan semua blogger. Feel free to be my friends.

Soalan Keempat: Harapan Terhadap Blog Sophisticated Girl.

Saya harap blog saya pada tahun 2011 nanti akan lebih di kenali oleh semua blogger. Dan semoga saya dapat sentiasa mengeratkan silaturahim dengan semua blogger yang ikhlas berblogging dan dapat menaikkan lagi trafik blog ni pada tahun 2011. InsyaAllah.

Soalan Kelima: Apa Pandangan Miss Yaty terhadap blog LM.

Pada pandangan yaty blog akak LM cantik dan kemas. Cara penyampaian entry akak LM pun ringkas dan padat. Akak LM pun mesra orangnye. :)


P/s: Salam perkenalan pada semua blogger baru ye. Jom kenal-kenal dengan blog Sophisticated Girl.

P/s: Kawan bloggers yang lain jom join Segmen Akak LM kat sini [LINK]

9 comments:

Shag said...

Sebab Yaty tag, Shag nak terus buat ni :P

thanks!

miszlullaby said...

waaa..cambest ni =)

Shag said...

Yaty, Shag dah siapkan ;)

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/anda-happy-berblogging.html

:D

rabiatul said...

Keep on bl0gging. Salam perkenalan :)
Singgah bl0g atul jgk ye ^_^

Matika Love said...

rajin akak...

Miss Yaty said...

@shag: hihihi.....buat jangan tak buat... ;p

Miss Yaty said...

@ML: memang best...hihi ;)

Miss Yaty said...

@atul: salam perkenalan :)

Miss Yaty said...

@mamat: memang ngah rajinn..hiii ;)