Monday, December 20, 2010

Bufffered Earning | 10 BE Sekaligus Running


Saya baru lagi buat entry pasal BE kan. Nampaknya rezeki saya bertambah lagi. Sekarang blog Sophisticated Girl ni dah ada 10 BE yang sedang berlari-lari dalam blog ni. Alhamdulillah. Sikit-sikt BE blog ni bertambah. Tapi bersyukurlah sebab BE saya masih bertahan dari 2 BE pada 9 December kat entry INI dan seterusnya BE saya bertambah lagi menjadi 6 BE pada 16 December di entry INI dan hari ini 20 December saya dah dapat BE yang ke 10. 

Harap sangat 10 BE ni mampu bertahan lama. Kalau korang nak tahu sepanjang saya join nuffnang saya baru ada RM 2. Sikitkan. Hihi. Tapi takpe Sikit-Sikit Lama-Lama Jadi Bukit. :)



Miss yaty thinks: Nak share tips dapat BE tapi ada ke yang nak tahu ye?




25 comments:

JuanYuan said...

tahniah :))

Puteri Iqa Izyan said...

fuyo..cayalah. hehe :D

sayapmalam.com said...

tahniah cik yaty..eh,yaty dgn tom adik beradik ke?

deqdeq said...

DeQdEq baru dpt 1 BE....teringin juga nak mersa dpt byk BE..mcm mana tu?

mohammad said...

kalau kena caranya boleh banyak dapat duit kan..

Miss Yaty said...

@juan: thanks juan :)

Miss Yaty said...

@puteri Iqa: hihi....rezeki akir tahun ;)

Miss Yaty said...

@ferry: aah...kami adik beradik..hiii..nape?

Miss Yaty said...

@deq deq: nanti yaty share rahsia yaty ye :)

Miss Yaty said...

@mohamad: betul2...arap2 yaty dah kena caranya.... :)

Ellen said...

Tahniah dik..hebat ni..hehe..keep it up.

sarah-najwan said...

whoa...byk tu..bg kat akak 5..kita share 50%..hihi

thniah yer..rezeki..

deqdeq said...

yeah....cepat2 la yaty yer...nih yg best nih klu blogger tak kedekut ilmu...cayang kamu...muahh

Shag said...

Tahniah, Yaty! Hebat tu sekali 10 running. Tepuk tepuk tangan! :D

Shag nak tahu. Angkat tangan tinggi tinggi.

Miss Yaty said...

@kak ellen: hihi..thanks akak :)

Miss Yaty said...

@kak sarah: hihi..boleh2...kalau ada rezeki lebih...hihi..thanks kak sarah :)

Miss Yaty said...

@deqdeq : insyaAllah...saba ye deqdeq :)

Miss Yaty said...

@shag: thanks shag...okay nanti yaty akan share ye..tunggu :)

Miza Yusof said...

wow! banyaknya be. tahniah yaa :)

zuhanismohamed said...

waa..banyak betul BE yatie..hehe
congrats :)

Cik Tom said...

share jgn share..hehe..tahniah..mmg hebat!

Miss Yaty said...

@miza yusof: thanks :)

Miss Yaty said...

@zuhanis: thanks zuhanis:)

Miss Yaty said...

@sis: thanks :)

iqbalhakimi said...

tahniah..banyak dah be dia..hehe