Tuesday, June 29, 2010

Awak, Tolong Ajar Saya Pasal Blog Boleh Tak?

Assalamualaikum dan salam sayang. 

Saya nak mitak tolong sikit boleh tak? Bolehlah ye ajarkan saya. Saya ada senaraikan apa yang saya nak mitak tolong ajarkan. Pada yang tahu boleh tolong ajarkan ye? Huhu~ 

- macam mana cara nk wat nuffnang tu? saya da register kat nuffnang tapi xtaw nape password saya tak laku dapat detect..da byk kali tukar gune password yg nuffnang bg tp still xdapat..camane yea? MySpace



-  macam mana saya nk masuk kan video youtube lam entry saya? suppose entry yg lirik tu saya de masuk kan video tp bila publish jd ilang..huk3~ adoiii la.... 
 MySpace


- macam mana nak kuar kan message box yg gtaw SILA JGN RIGHT KLIK KT BLOG NI tu yea?
MySpace
  


- macam mana nak tukar font jadi lawa?
MySpace

.
.
.
.


ni je kot saya nak tanye wat masa ni....
saya arap de la sape2 dpt membantu cik adik manis tuan nye blog ni ye..
MySpace
sekali lg..mitak tolong yea...
MySpace
 .
 .
 .
 okie dokie..nah arini saya bek ati saya bg flyink kiss sikit..tangkap yea!
MySpace
 










i love colourful!!

7 comments:

rean said...

tolong ajar saya yg no-3 itu...teringin sgt nk tau

Miss Yaty said...

rean,kalo awk nk blaja yg tu awk tgk kt link lola suke cerita mereka..
cri ceeramoon..sy blaja ngan die..
byk tutorial yg sy blaja kt situ..
^__^

sAzUwI said...

hmm..1st time komen sini..

utk kes2 camnie..mgkin leh tolong kot..
tp kener explain detail lar..=)

Miss Yaty said...

sazuwi, leh tlg ajar sy ke?
hihi~
yg skln 2 n 3 sy da dpt wat..tp yg 1 tu tuk ltk nuffnang kt header n between content xjd...
leh tlg ajar ke?

sAzUwI said...

bukan tlg ajar..tolong tunjuk jer..hehe

try ikut 2 guideline dari dua tutorial nie..

1. http://www.blogtraffictips.net/2009/05/add-adsense-ad-link-unit-or-page.html

2. http://blogging4good.blogspot.com/2009/02/how-to-add-element-under-header-in.html

try no 1 dlu..if tak bleh try no 2 lak..

Miss Yaty said...

thanx...ok....sy cube try test dulu link ni yea...kalo xdpt sy gtaw awk blik...
thanx sazumi.....
^__^

Solahuddeen said...

sazumi. hehehe.
ok gak name tuh.
hehe