Thursday, June 24, 2010

End Of Short Course

Assalamualaikum..


Akir nye berakhis jugak shortsem aku. FAR450. Paper yang sempoi. Alhamdulillah Allah permudahkan aku menjawab paper tu. Almaklumlah fokus 1 paper je pn. Tu pun nak kecoh kan. HAHA.


Hari ni aku dah ade di umah ku yg tercinta..
yg paling wat aku hepi sgt sb aku tak yah pkir psl buku da..yeehaa!!
MySpace
yeah2!! (ni kes tak puas cuti)
aku taw cuti aku jap je..
but..
i will fulfill it wisely..
for sure larh..

just two weeks je pun aku leh lepak kat umah.
So, 1st plan, p lawat mak nuru..
2nd plan, p lawat my nephews!! (cik alang windu korg sgt2)
3rd plan, jmpe kwn2..
4th plan, blaja masak ngan my mom...wow!! its dat yaty says??haha..wait n see larh..okie~
MySpace


cuti yg xsebape ni aku nk mkn puas2..haha..*korg caye ke??*
msti la..i xnak la kurus2...hahaha..penipu!
aku msti la nk jge badan gak..kang nati kne reject mse cri keje...huk3~
*pehal budget body ko lawa ke cik yaty oiii!!*
HAHAHA! wateva~




sedey plak say gudbye kt dak kecik td..
MySpace
arap2 persahabatan kami berkekalan..
to mek kin..jgn lpe dak natural beauty ni..ahaks~~




wlupon aku da bcuti..tp aku xsabo mnunggu sem baru bke..
for sure la aku de azam baru n target baru ^__^
doa aku semoge sem dpn lbh bek dr sem sblm2 ni..
amiiin..


xsabo nk mjalani rutin harian ku bersama my besties yg jge merangkap my housemate kt dungun..
huhu~


to lynn n kak naim: korg, aku da windu watsons!! hahaha!!!
bercuti puas2 ye kawan2 ku...


dan xlupe..dis da 1st entry yg aku wat de katun2 ni..cam dak pon de..tp xkesah la..aku rse kiut je emoticon ni..dan ak rse aku pon cam kiut gak ble gne emoticon ni..ahakz~
da byk sgt blog aku usya mse BW gne emoticon cm ni..so xsalah kn aku nk cube gak..hii~~


okie dokie aku nk tido plak..kang sok bgn lmbt mak aku bsg plak..hohoho~
semoge my readers tak tersengguk bace entry aku kali ni...wahhahaha~~


~gudnyte~
MySpace

7 comments:

Solahuddeen said...

nak ikut jalan2. haha
wah. layout baru.
saye cuti ni tade plan ar.
mak ayah sumer keje.
adek2 sumer dah balek u.
saye je ngan adek kecik sye kat umahhh.

Miss Yaty said...

nk ikot gak?
jum3..
plan 1st yg awk ptot wat ialah datang ganu..
lawat sy..haha.mmg xde keje sgt la tu..ki3~
wahaha..bes x idea sy?

cian nye..adek2 awk u mane?
ni lah mse nye awk lbh bmesra ngan adek kecik awk :D

Solahuddeen said...

UMP je.
yg kecik tu die lebeh suker bermain sendirian. haha. lgpn die sekolah. huhu.

Miss Yaty said...

owh..ptot la..xpe..sy teman lam blog..ki3~

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

5) jom dating,,,,heeee.....

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

saye ade sikit cadangan buat cik awek tuan blog,,,

ape kata cik awek tuan blog tukar setting comment nie,,,

change 2 pop-up window,,,

it's better n easy 4 readers like me make comment,,heeee

Miss Yaty said...

thanx for da tips..
^__^
nati sy try sb sy xtaw lg cre nk change tu..
btw,thanx sb singgah n tgl komen..
weee~~