Friday, February 4, 2011

Mini Gathering Terhebat Bersama Ben Ashaari Di Pantai Batu Burok Terengganu

Salam Sayang Semua. Korang terkejut tak bila baca tajuk entry Miss Yaty kali ni. Tolonglah terkejut ye. Hihi. Best sangat petang tadi sebab Miss Yaty dan Cik Tom pergi mini gathering di A&W di Pantai Batu Burok Terengganu.

Tetamu VVIP yang ada adalah Abang Ben Ashaari. Abang Ben jadi tetamu VVIP sebab bukan senang nak jumpa Abang Ben di Terengganu kan. Nasib baiklah isteri Abang Ben sporting habis. Memang patutlah Abang Ben selalu cakap isteri dia sporting. Memang Miss Yaty setuju sangat.

Miss Yaty minta maaflah sebab Miss Yaty dan Cik Tom antara yang hadir lambat tadi sampaikan tetamu VVIP pulak yang sampai dulukan. Hihi.

Papepun Miss Yaty memang gembira sangat sebab dapat kenal ramai blogger tadi. Kebanyakan blogger memang Miss Yaty belum kenal  lagi. Lepas ni bolehlah nak kenal-kenal mereka.

Masa mula-mula join gathering ni Miss Yaty tak tengok Abang Ben dulu ye sebab Miss Yaty tertarik pada kamera dslr Encik Tolahah. Antara Phtografer hebat petang tadi. Nak buat macam mana dah lama idamkan dslr tapi tak dapat-dapat. Hihi.

Miss Yaty sempat jugak masukkan link dalam entry Abang Ben yang bertajuk @AnW , Pantai Batu Buruk - Terengganu. Terkejut lagi sebab dapat jumpa sahabat-sahabt blogger. Yelah kita kenal dalam blog je tuptup dapat jumpa di luar blog. Memang terkejut sangat.

Owh ye Abang Ben bagi 5 bintang untuk Mini Gathering kami ni di entry BEN ASHAARI di Terengganu ..

Jomlah tengok-tengok gambar yang Miss Yaty cilok dari blog Norfa dan Kak Nor dan Abang Ben.

Miss Yaty nak ucapkan terima kasih pada Tok Esah sebab sudi bagi tahu pada Miss Yaty pasal mini gathering ni. Faham-faham je Miss Yaty tak blogwalking sangat 2 3 hari ni. Thank ye Tok yang baik hati. 

Blogger lelaki yang hadir

Tetamu VVIP kami

Encik Tolahah


Blogger Perempuan yang hadir


Ada banyak lagi gambar yang cun-cun dorang tangkap. Kalau korang nak tengok boleh klik Blog Norfa ni.


Antara blogger yang Hadir..
Abg Tolahah : http://tolahah.com/ 

Credit to NorfaKak Nor dan Abg Ben Ashaari.

P/s: Kalau ada blogger yang takde dalam list..sila tinggalkan link anda di komen entry ni ye. Nanti Miss Yaty update balik.

P/s: Miss Yaty minta maaf sebab tak dapat terjah semua blogger yang hadir petang tadi malam ni. Sebab Miss Yaty dah mengantuk. InsyaAllah esok kalau di panjangkan umur Miss Yaty terjah blog korang ye. 

P/s: Happy sangat sebab dapat tanya macam-macam dekat Abang Ben tadi. Memang puas hati sebab dapat tanya face to face macam tu. Err ada yang jeles tak ??

P/s: Minta Maaf ye Abang Ben sebab Miss Yaty banyak tanya tadi. =,="

50 comments:

Matika said...

wahh bestnya...jealous pula mamat..mamat nak juga join..
tpi umur tak cukup lagi..he3

BEN ASHAARI said...

buruk gambar ben.. hahahaha.tqqq...

echah mashuri said...

wah..seronok la:)

Tok Esah said...

hhehehe, best betul dpt jupe abg ben!!! hehe minat DSLR upenye, samelah kite.. tak bernasib baik lg nak memiliki.. sabar je lah yer..

neway, TQ gak sudi dtg yer.. haha

alinac lover said...

waaa besh lah!

sissyira said...

salam pagi jumaat =)

walaupun nama saya tiada dalam senarai itu, tapi saya ada momen yang tersendiri dgn abg ben, dan saya akan ingat sampai bila-bila

Mat Ganu said...

wau, jam best jer...hehehe. tak pernah join lg setakat nie...

d_LA said...

huwaaaaaaaa..dla taw psl gathering ni, tp apekan daya den, dla mmg nak balik kampung..sgt jeles taw..huhu..xpe2, mebi next time dla join..xde video ke yunk?

DeCrewz said...

Yati, nape gbr Jai xde.. (sbb jai x g..hu3)

najihah sahami said...

yatyy!!bestnya..huhu..jeles ni yunk.adeh...

JIJI YU said...

muahah..mmg terbaek la dari ganu kite

Solihin Zubir said...

pergh... geng Ganu lagi gempak..
siap ada VVIP tuuu..
jeles.. jeles.. wuwuwu.. T_T

ferry said...

wahh..best la yaty :)

iqbalhakimi said...

best mmg best.hehe..tp kan miss yaty iqbal kena diet la..ada org cakap berisi ..hahahah..

baik2..mungkin sebab makan best sgt kat rumah... =P

Kalamhati said...

bestnyeeee..=)

Farhan Zulhusmi said...

isy2...untung badan erk...dapat jumpa blogger2....emm...
kita nie...xkesampaian lagi...
insyaallah...bila ada rezeki kan...amin.........

CIK TOM said...

hehehhe :)

Ariffin Janal said...

wahh,sgt best dpt jumpe blogger lain~~

DeCrewz said...

Ooo.. Pergi x ajak... Ni yang jeles nih..wahahaha

Miecyber said...

Uwaa..sonoknyer...

http://miecyber.blogspot.com/2011/02/di-serang-babi-hutan.html

bukan photographer said...

abang ben ada buat entri pasal soalan mcmne nak dpt idea tu..heheh

Heidi Shafiq said...

besar giler camera encik tolahah.. :D

Raji berkata said...

bestnyer
teringin nk pergi gath
hak2
tpi segan =.=

Taufiq Tiramisu said...

saya pun duk ganu..
tapi tak tahu ada gathering ni..
so x dapat join..
huwaaaaa ;(

Miss Yaty said...

@mamat: suatu hari nanti mesti mamat dapat join gath mcm ni jugak ;)

Miss Yaty said...

@ben ashaari: haha...yaty copy dari blog kak nor je.hihi..nanti yaty tukar balik ye..

Miss Yaty said...

@echah mashuri : seronok sangat! >,<

Miss Yaty said...

@tok esah: memang minat sangat2 kat dslr..huhu...

harap suatu hari miss yaty dpt beli dslr..amiin..

welcome tok dan abg ben:)

Miss Yaty said...

@alinac lover: besh sangat! :)

Miss Yaty said...

@sissyira: ye btol2...takde dalam list tapi dapat jumpe pun takpe..


:)

Miss Yaty said...

@mat ganu: miss yaty pun kali pertama join gath ni..harap2 next time dapat jmpe blogger dari terengganu yang lain ;)

Miss Yaty said...

@d_la: owh yeke..takpe2..next time kalau de gath lagi dla boleh join lagi :)

miss yaty takde record video pun...blogger lain de yang record tapi tak publish dalam entry kot..

Miss Yaty said...

@decrewz: jai tnye pas tu jai jwb sendirik ekk..hihii ;P

Miss Yaty said...

@mish: besh sangat2 mish! kalau mish dpt join jugak mesti lagik besh >,<

Miss Yaty said...

@jiji yu: yupp..betul3..memang terbaik! ;)

Miss Yaty said...

@solihinzubir: gath dari utara pun de tetamu vvip jugak kan...

tetamu vvip tu solihin lah kan ;P

Miss Yaty said...

@ferry: besh sangat2! :)

Miss Yaty said...

@iqbalhakimi: hihihi;P

sapelah yang cakap iqbal berisi tu?ish3...

takpe sekarang berisi nanti bila dah keje mesti turun berat badan sebab sibuk kerja lah katekan ;P

Miss Yaty said...

@kak ti: memang besh! :)

Miss Yaty said...

@farhan zulhusmi: belum kesampaian..insyaAllah suatu hari nanti mesti dapat merasa pegi gath jugak..best dapat kenal lebih dekat sahabat di alam maya :)

Miss Yaty said...

@ciktom: hohoho ;P

Miss Yaty said...

@ariffin janal: aah betul2..memang besh! ;)

Miss Yaty said...

@decrewz: memang sje nak bagi jai jeles;p

Miss Yaty said...

@miecyber: memang seronak >,<

Miss Yaty said...

@bukan photographer: eh yeke? ala terlepas lah pulak entry tu..huk3

Miss Yaty said...

@heidi shafiq: aah besar sangat dan berat. . ","

Miss Yaty said...

@raji: comeynye bila raji ckp segan nak pegi gath..hihi...

best pegi gath sebab kenal lebih dekat dengan shabat blogger..besh sangat..sebab kita tahu kita memang de kawan di alam maya dan di luar alam maya ni..

Miss Yaty said...

@taufiq tiramisu: next time ye..gath ni last minute punyer plan sebab tu tak ramai yang tahu...

Matika said...

hehe..dan org pertma yang mamat nak jumpa...bukan ben ashaari...

tetapi akak...dengan cik tom...huhu..
Mamat sunggup trun terengganu...he3

Miss Yaty said...

@mamat: wah!! terharulah akak dan cik tom macam ni..hihi..thanks dik..hope suatu hari nanti kita dpt jumpa ;)