Thursday, June 30, 2011

Handmade clutch purse di Creative Fabric (Shopping Online)

Assalamualaikum dan salam sayang semua.

Semoga korang semua sihat-sihat dan sentiasa ceria. Okay Miss Yaty ada janji nak bagi link facebook yang jual handmade clutch purse tu kan korang boleh terjah je kat Facebook dengan search CREATIVE FABRIC tak pun klik je link ni CREATIVE FABRIC. Kalau nak tengok blogshop dorang pun boleh jugak klik je BLOG CREATIVE FABRIC.


Sebenarnya owner kedai ni kakak pada kawan Miss Yaty. Kiranya tolong promote lah jugak ni. Miss Yaty suka kedai ni sebab dorang menjual barang-barang kreatif hasil handmade taw. Ada pelbagai jenis design dan corak fabric yang sangat cantik dan berkualiti. Paling best sekali kedai ni menjual dengan harga yang amat berpatutan. 



Design Polkadot I

Design Blocking II

Design III
Design Casual (with Flower)

Design Casual (with White Button)

Kat bawah ni antara design yang bahagian dalam.

Inside I

Inside II

Kalau nak tengok lagi banyak design dan jenis material fabric yang cantik-cantik boleh terjah di Fanpage dorang dan jugak blog dorang di Creative Fabric. Jangan lupa like skali taw ^__^



Tagline kedai ni:


" Produk kami 100% buataN snDiri n design sendiri, ktorg gerenti xleh nak jupe kt mne2 except dlm blog nih jer. Design2 ktorg mainly daRi fabric material. Stiap clucth purse kami can be WASHABLE, jadi tak perlu risau kalau t'kena kotor :) "


So apa tunggu lagi jom terjah blog dorang ni, [ http://creativefabric.blogspot.com/ ]

.: CREATIVE FABRIC :.



7 comments:

JIJI YU said...

belikann untuk aku le satu

bunga said...

leh la tengok..bunga mmg ada niat nak beli beg duit ni..tq

ecah mashuri said...

comeyyyy...skrg semua handmade2.huuhuhu..nak g usha fb dia dulu ah.:)

Raji and Yeen said...

cantik nyer :D...huhuhhhu,nk beli x.x

FasiHaH SupiaN said...

nampak cantik lah miss yaty!!

d_LA said...

wahhh..pndainye kwn yaty buat..comeylah..ntla dla usyar2 ye^^

Puteri Iqa Izyan said...

belanja iqa la yg kaler hitam tu. haha