Thursday, December 23, 2010

Tahniah Cik Tom Dot Com


Semalam hari gembira Cik Tom setelah berjaya menukar domain untuk blog Tomato Gurl's Life. Sekarang makin terasa kehebatan blog Cik Tom bila dah tukar domain. Alahai bestnya Cik Tom. Saya tumpang gembira dengan kehebatan dan kecemerlangan kakak saya dalam berblogging.

Kalau korang nak tahu Cik Tom memang hebat dalam subjek penulisan mungkin itu salah satu sebab setiap entry dia memang meletup deboom. Cik Tom memang hebat dalam subjek teori. Tapi saya pulak lebih kepada pengiraan. Sebab itu Cik Tom ambil kos Kimia Gunaan dan saya pada kos Perakaunan.

Blog saya sekarang lebih ceria pun atas usaha dan nasihat dan dorongan dari Cik Tom. Saya sekarang dah berjaya mendapat 10 Buffered Earning yang menari-nari di blog ni. Tak percaya klik Buffered Earning Jangan Jadi Metered EarningBuffered Earning | Rezeki Mencurah-curah dan Buffered Earning | 10 BE sekaligus.

Minat kami memang berbeza. Saya ni dari kecik lagi memang kuat dengki dengan Cik Tom. Apa dia dapat mesti saya nak jugak Kalau tak dapat mesti saya merajuk. Dah gaya macam saya ni anak bongsu je kan. Tapi Cik Tom memang kakak yang baik sebab dia tak pernah berkira dengan adik-adik dan abang-abang dia.

Kitorang adik beradik suka cakap dia banker. Sebab dia seorang yang jimat cermat dalam kewangan. Saya pulak hantu shopping. Nampak kan perbezaan kami. Hihi.

Apa pun Cik Tom seorang yang mudah memahami. Dia seorang yang penyayang. Okay. Okay. Cukuplah puji sampai situ je. Hihi.

Saya nak ucapkan tahniah kat Cik  Tom sebab blog Cik Tom sekarang dah bertukar domain. 

P/s: Jomlah terjah blog Ciktom Dot Com. 


22 comments:

Cik Kira said...

walaikumsalam.(mmbalas salam)
wahh x sangka plak miss yaty n cik tom aik bradik..apa2 pon tahniah buat cik tom:)

tomatokering :) said...

oohh , adek cik tom ke ? huhu

JuanYuan said...

ohh..jeles ngan akak sendirik eh??haha

Cute MuM said...

betul tue.. itu sosial sharing..
bila ada orang klik dapat 20sen.. kalo shedule tweet.. kita kene wat ayat.. caranya sama macam dalam tutorial tue..

sarah-najwan said...

hehe...sayang menyayang antara kalian akan tetap utuh sebab darah yg sama mengalir dlm tubuh kalian..

mok aihh..skemanya ayat akak nih..hahaaa

Matika Love said...

best nya klau dapat cik tom dan akak jdi akak mamat...hehehe

padin said...

tahniah ciktom ekekee
aku pun rasa ciktom ni baik, rajin berusaha dan macam2 lagi, cukupla adik sendiri dah puji ekekee

sayapmalam.com said...

tahniah korang adik beradik..hehe



ferry: errr..nak pilih akak ke adik..akak ke adik

Miss Yaty said...

@cik kira: hihi...saje xnak gtaw..hihi....cik tom cakap thhanks :)

Miss Yaty said...

@tomato: aah..yaty ni adek cik tom..hihi

Miss Yaty said...

@juan: aah...hihi..tapi tumpang gembira ;)

Miss Yaty said...

@cute mum: thanks ye sebab inform ;)

Miss Yaty said...

@kak sarah: hihhi...betul3...thanks sis :)

Miss Yaty said...

@mamat: akak kan memang akak mamat ni..hihi ;p

Miss Yaty said...

@padin: hahaha....memang setuju ngn padin ckp tu...cik tom memang rajin berusaha :)

Miss Yaty said...

@ferry: haha..pilih jangan tak pilih ;p

CIK TOM said...

melambung2 puji tue...nak upah duit ker dr banker??hehehe ;))

Ellen said...

hehhe...Ellen bangga dengan korang dua beradik..ellen nak contohi ni..hehe

RedBoys said...

oh. adik beradik rupanya. tahniah buat ciktom.

p/s: eh, mcm kenal je template ni. hehe. :D

Miss Yaty said...

@cik tom: hhihiih...aah..memang sangat memahamilah kakakku ini ;p

Miss Yaty said...

@ellen: hihi..ala akak ni...akak lagi hebat dari kitorang...follower ramai dan blogger yang peramah :)

Miss Yaty said...

@redboy: akhirnya RB datang jugak sini..hihi...

yaty buat entry credit kat blog RB..thanks ye ;)