Friday, December 11, 2009

Aku Yang Kesedihan - Never Again


i really need someone to make me comfortable rite now;(




aku sedey....nape result aku terok!!! 


tak langsung capai aku nye target....
nape??
mane slp aku??
nape aku tak pandai??nape??
nape aku susah nak dapat capai pe yg aku nak.....nape...

Aku rasa memang salah aku sebab masa awal-awal sem lagi aku macam tak siyez sangat belajar. Masa nak dekat final pun aku macam tak betul je.  Entry aku yang ni (Kenapa?? Why?? Something Missing??) memang menunjukkan aku sendiri yang memilih jalan orang tak berjaya. Aku tak siyez study dan tak fokus belajar. Aku terlalu ikutkan perasaan aku je. 

i really want to cry rite now tapi tak taw kenape mate aku cam jadi kaku tak terluah ape yang aku ingin luahkan...

mental disorderkah aku!!!!



4 comments:

syazwan safwan said...

X letak shoutmix ke?

Lola miss memories said...

shoutmix tu pe?

Solahuddeen said...

shoutmix tu yang kite leh chatting kat blog kite. cam kat blog saye. saye pakai cbox. jadi senang orang nak interaksi.

Lola miss memories said...

solahuddeen:sy da try wat shoutmix tu tp byk sgt step...las2 xtaw nk wat cm ne da...huu~