Monday, January 24, 2011

Miss Yaty Terharu Dalam Syahdu

Hye korunkkkk versi Cik Epal ye. Dah lama tak stalker kat blog Cik Epal. Takpe takpe bila de masa je Miss Yaty akan terus terjah blog Cik Epal dan baca entry yang dah terlepas banyak tu.

Entry ni sebenarnya Miss Yaty buat khas pada blogger yang pernah mempromosikan link blog Miss Yaty di blog mereka antaranya Cik Tom, Mamat, Siti Hajar, Cik Ladies dan Farhan Zulhusmi aka Aan. Yang ni antara blogger yang Miss Yaty tahu pernah buat entry ada pasal blog  Miss Yaty. 


Blog Mamat Luahan Hati Matika.

Blog Cik Ladies.

Blog Aan.


Terharu sangat ni taw. Bukan pe tak sangka ada yang sudi menerima blog Miss Yaty yang masih serba kekurangan ni. Pada blogger dan reader blog Miss Yaty ni Miss Yaty ucapkan berbanyak terima kasih sebab sudi baca entry Miss Yaty ye.

Terima kasih pada mereka sebab sudi menerima Miss Yaty menjadi sahabat blogger korang.


P/s : Miss Yaty cari link Siti Hajar tak jumpa. Mana ye hajar hilang?

40 comments:

Syat0za said...

wahh, tahniah kak ^_^ best nya!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Yaty mmg pemes lah. Nak sign~ Kekeke :D

Miza Yusof said...

bestnya yaty :)
tahniah yaa :)

JuanYuan said...

Juan turut bersimpati..

ehh..bukan eek?hak3

cik Ladies said...

ahaha .. da lame punye promosi tu ..
layout pun da lama tak gune yg tu :)
thanks promote yah !

:P

Matika said...

sama2 akak..
akak mmng baik.
terlalu sngat baik..
sama juga n cik tom..
dua2 suka kongsi ilmu..

hans said...

yups
sama lah kita
memang terharu bila ada orang yang sudi menghargai blog kita

Korang Ada Petua Hilangkan Masalah Bibir Pucat?Kongsikan!

Farhan Zulhusmi said...

miss yaty...nak nangis...nak nangis...terharu....hehehee...u are wlcme...sush sme sush senang sme sng....

si para para said...

blog ni best + comel..
terserlah ciri ciri kewanitaan tu.hehe

echah mashuri said...

perghh..ecah pn suka bc cik epal:)

miss yaty permah.mestilah ramai org suka:)

sissyira said...

salam...

andai kata blog syira ditutup pun...saya harap kita tetap menjadi kawan ;)



Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

najihah sahami said...

waa..terbaik r yaty sayam..blog yaty memang bet la lalink..hehehe..

keep it up!!

Ati Masrif said...

salam yaty,

terima kasih yer

dhiera said...

Salam ms yati~
saya ada buat 2 entri pasal diet. kalau berminat nak tengok boleh la..

10 hot tip untuk kesihatan
kategori berat badan

nora said...

yea yea sama-sama

nak tisu lap hingus tu ;p


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

izazi said...

salam kenal yaty ..
comey blog nih ..very girly hehhe
jemput singgah blog akak yek

JIJI YU said...

blog ni yaty kate kurang lagi..muwehh..ni dah cukup gaban dah ni..ehehe

ferry said...

tahniah akak ;)

Raji berkata said...

hohoho kalau ak pun mngkin terharu kot XD

Miss Yaty said...

@zai': thanks dik :)

Miss Yaty said...

@shag: shag lagi femeslah... :)

Miss Yaty said...

@miza: thanks dear :)

Miss Yaty said...

@juan: haha..boleh lah kalau nak bersimpati pun ;P

Miss Yaty said...

@juan: haha..boleh lah kalau nak bersimpati pun ;P

Miss Yaty said...

@cik ladies: dah lama dah print screen tapi sokmo lupa nak buat entry..hiih..

thanks dear :)

Miss Yaty said...

@mamat: akak dan cik tom bantu mana yang akak mampu dik :)

Miss Yaty said...

@hans: thanks sebab setuju ;)

Miss Yaty said...

@aan: thanks bro..hihi ;)

Miss Yaty said...

@si para-para: thansk sebab puji...segan pulak..hihi ;)

Miss Yaty said...

@echah: blog cik epal memang ramai suka..hhiii..

echah lagi peramah ;)

Miss Yaty said...

@sissyira: kita tetap kawan sampai bila2 ;)

Miss Yaty said...

@mish: blog mish lagi gempak! :)

Miss Yaty said...

@kak ati: welcome kak :)

Miss Yaty said...

@kak ati: welcome kak :)

Miss Yaty said...

@dhiera: thanks ye :)

Miss Yaty said...

@nora: hihi..thanks ;P

Miss Yaty said...

@izazi: thanks akak..insyaAllah yaty terjah segera :)

Miss Yaty said...

@jiji yu: betul lah jiji..blog yaty ni masih byk yang kurang lagi...

:)

Miss Yaty said...

@ferry: thanks dik :)

Miss Yaty said...

@raji: orang hargai kita mesti kita terharu kan :)