Thursday, July 1, 2010

The Cave of The Golden Rose (Fantaghiro vs Ramualdo) | Drama

Assalamualaikum dan salam sayang. 


Dlu mase zaman sekolah rendah ak paling suke tgk satu cite ni..cite ni de mlm jmat je.cite ni pasal kesah sorang puteri yg ala2 tomboy.tajuknya The Cave of The Golden Rosedie ni lasak sangat pndai men pedang lg taw.mase die kecik die ske usik dan kaco kakak2 die.bila da beso die lawa giller..mmg suke sgt la cite ni. name watak heroin tu Fantaghiro dan watak hero plak Ramualdo . hero pn encem gitu..hii~.ak ske sgt cite ni sb cite cm cite khayalan dan fantasi la.yg lg menarik sb awex kene selamat kan hero.len dr yg len kn?


ni la awex cun tu..chanteq kn?

mate die lawa sgt2!!



ni plak hero nye..encem kn..hihi~
mata die pn lawa..huhu~


saya sgt suke tgk mata org ni..sb sy rase mata adalah bahagian paling cam chanteq kt wajah kite ni..korg rase cm tu x? dulu masa form3 de sorg kwn saya tu pndai sgt melukis..die pndai lukis pmpn..nmpk real taw..saya hanya smpt blaja wat mata je dari die..hii~.
smpai skrg kalo saya borink saya akan scratch mata kt lam nota saya..tu je mampu lukis...hihi~
saya de kumpul wallpaper bahagian mate je.tgk la wallpaper mate ni..lawa2 sgt kn..












chanteq kan?


saya pon paling suka tgk bila pmpn bila dorg make over mata dorg..mcm2 care dorg make over mata dorg..chanteq!! mata saya sepet*kwn saya ckp la*tp saya rase xpon..
tgk la mata saya.beso kn?huhuhu~




.
.
.
.
.
.
.
.












ni pic saya,adik ke 2 bongsu saya dan my sis..
SENYUM SOKMO TAW!
^__^
MySpace



6 comments:

Solahuddeen said...

cave of the golden roses
wahhhh. saye pn minat giler citer ni time kecik2 dulu. citer ni yang batu, angsa boleh cakap tu kan kan?
seroonok tau citer ni. haha. nak cari la. pastu p download. hehe.

Aanis Kamaruzaman said...

acai: lpas ko dwnld, ko bg aq. Ngee~

Fontonk said...

walaupun adik awk down syndrome,
tapi die tetap comel.
berapa umur dia?
saya pun ada adik tiri down syndrome

Miss Yaty said...

din: aah btol tu...cite ni bes giler kan..saya minat giler la cite ni...watak hero n heroin cite ni mmg cun n macho!hik3~

Miss Yaty said...

kak aanis: kak aanis penah tgk tak cite ni?

Miss Yaty said...

fontonk: thanx sb puji adk saya:)
skrg die da umo 15 thn...adk tiri awk umo bape?
maaf la bru prasan entry ni de komen...
=.=!