Friday, October 15, 2010

Ciri-ciri Orang Di lahirkan di Bulan Oktober


ciri-ciri budak bulan oktober. bukan nak percaya just untuk mengetahui kelemahan diri sendiri. kebaikan pulak leh jadi tauladan. yeke? maybe. 




OKTOBER
  • suka sembang
  • suka orang sayang padanya
  • suka ambil jalan tengah
  • sangat menawan dan sopan santun
  • kecantikan luar dan dalam
  • tidak pandai berbohong dan berpura-pura
  • mudah rasa simpati, baik dan pentingkan kawan
  • sentiasa berkawan
  • hati mudah terusik, tetapi merajuk tak lama
  • cepat marah
  • macam pentingkan diri sendiri
  • tidak menolong orang jika tidak diminta
  • suka melihat dari perspektif sendiri
  • tidak suka terima pandangan orang lain
  • emosi mudah terusik
  • suka berangan-angan dan pandai bercakap
  • emosi yang kelam kabut
  • daya firasat yang sangat kuat ( terutama perempuan )
  • suka melancong, bidang sastera dan seni
  • pengasih, penyayang dan lemah lembut
  • romantik dalam percintaan
  • mudah terusik hati dan cemburu
  • ambil berat tentang orang lain
  • suka kegiatan luar
  • orang yang adil
  • boros dan mudah dipengaruhi persekitaran
  • mudah patah semangat
.....


sumber ni saya dapat dari google blog tapi saya pelik sebab blog tu tak letak name dr fazilah kamsah pun kt entry dia. padahal kalau tak silap saya sumber ni dari dr fazilah kamsah. tak pelah. apa pun kedit to incik google!


4 comments:

-telordibasuh- said...

hehe...even telor xknl sangat ngn yaty tapi part "hati mudah terusik, tetapi merajuk tak lama"..cam betul je hehehe...chewah haha

Tomato Gurl's Life said...

cepat marah tue take note..
wakakkakaka~

Miss Yaty said...

telor: aik? cam ne plak telor leh rase betol..pelik tu..hihi...

Miss Yaty said...

sis: adoii laa..sshhh...yg tu rahcie la..hihihi @.@