Tuesday, November 30, 2010

My lovely friends Photo Contest

 
Ada contest pulak. heheh. Contest dari MUMMYCUTE! Best wo hadiah dia. Mummy akan bagi hadiah pakej PHOTORETOUCHING. Saya tengok header dia je saya dah teruja. Sebab header dia cunn dan kreatip!  Kalau nak tengok contoh dia akan edit sila klik SINI dan INI. Yang link INI tu gempak sebab ada gambar BEN ASHAARI. Kliklah kalau tak caye.


Syarat mudah je. Klik SINI untuk tengok syarat. Tak rugi join. Jomjomjom.

Salam semua hari ni dengan sukacita saya nak menganjurkan Contest yang pertama dari blog ini khas untuk my follower jom la join…


Tarikh last 26 November hingga 11 December 2010. Best contest ni sebab kejap je. hihi.


Pemenang akan di pilih secara cabutan kalau ada sape sape rasa dia jenis bertuah jom join.hihi.

5 comments:

akmafaizal said...

good luck ek..nnt nk joint contest miss yaty tu jg..hehe

Matika Love said...

miss.....miss yg buat kew???klau miss yg buat sya nk join..

Miss Yaty said...

akma: contest yaty? maksud akma contest yang yaty join ke?hihi

Miss Yaty said...

mamat: eh bukanlah.. tu contest mummy cute..
mamat joinlah jugak :)

Tok Esah said...

gud luck yer miss yaty..!!!