Tuesday, November 30, 2010

Award Blogger Cemerlang

 

Next award dapat dari loqman hakim. Tak banyak yang saya tahu pasal dia ni sebab baru lagi follow.
Yang saya tahu dia teacher to be. Sekarang study kat UPSI. Ada sape-sape nak kenal dia tak? 
Jom terjah SINI 

Award khas untuk semua follower dia gak.
Award ni special sikit sebab award sekali dengan banner.
Saya pun tak pasti tuan blog nak saya buat entry ke tak. Tapi tak pe. Mood rajin. Jadi layankan aje.

Thank ek Akim.
Cantik award ni sebab gerak2. hihi.
Lain dari yang lain dan saya suka. 
Nati saya tempek kat exchange banner saya kat atas tu.



Okay next award please. 
Adeh -.-! 

4 comments:

Matika Love said...

saya pun dh amik award tu...hehehe

Miss Yaty said...

hihi..bagus2..sama-sama menghargai orang dah bagi kat kita :)

::Cikgu Akim:: said...

Thanks yatty~Salam perkenalan k..

Miss Yaty said...

welcome akim..salam perkenalan :)