Monday, December 6, 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!



Jom join GA dari ell. Best dan simple je caranya. nak tahu tak caranya? Kalau nak tahu jom godek2 kat bawah ni :)





Caranya:-

1.Buat n3 di blog anda mengenai giveaway ni dengan tajuk :LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!
dan hantarkan url link anda di ruangan komen post ini.(1 point)

2.Follow blog "Life of ladyEll" (1 point)

3.Tag rakan anda sekurang2nya 2 orang (1 point)

4.Letak gambar banner beserta link giveaway ini di sidebar anda (1 point)

Sekiranya keempat-empat langkah ini berjaya anda ikuti,anda telah mengumpul 4 points dimana lebih besar peluang untuk anda menang.



Tapi macam biasa mesti ada syaratnya kan Jom tengok bawah.



Syaratnya:-

1.Sesiapa saja yang bergelar blogger dan mempunyai alamat di Malaysia,layak  menyertai.Kalau duduk oversea pun boleh tapi ada alamat Malaysia ya.

2.Tarikh giveaway ini berjalan serta merta mulai sekarang sehingga 30 Disember.

3.Hadiah surprise menanti bakal pemenang.dan hanya seorang yang akan dipilih.Tapi bergantung pada penyertaan,jika ramai penyertaan maka hadiah saguhati akan diadakan.

4.Pemanang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".

5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah..




Jom pakat join ramai-ramai meh! :)

4 comments:

sarah-najwan said...

good luck yaty...

Matika Love said...

wahh2.....dengan sepantas kilat akak dh buat..

Miss Yaty said...

@kak sarah: thanks dear :)

Miss Yaty said...

@mamat:hihi..contset kan kena join cpt..hihi