Saturday, February 5, 2011

Kenapa Miss Yaty Tak Update Entry Semalam?




Salam sayang semua. Malam ni Miss Yaty rasa penat sangat. Eh setiap hari pun penat Miss Yaty ni kan. Dah macam orang kurang tenaga pulak. Mungkin lepas ni Miss Yaty kena minum susu untuk tingkatkan stamina dalam badan. 

Errr minum susu boleh tingkatkan stamina dalam badan ke??

Miss Yaty pun tak tahu. Cakap je macam tu untuk mengisi ruang entry kali ni. Owh ye minta maaf sangat-sangat sebab semalam tak dapat nak siapkan entry terbaru. Dari pagi sampai ke petang Miss Yaty tolong kenduri kahwin sepupu Miss Yaty.


Walaupun penat tapi memang best sebab dapat jumpa sepupu dan kaum kerabat yang lain. Almaklumlah jumpa sedara mara setahun sekali je tu pun kalau pergi ziarah dorang kat rumah mereka.


Ada satu lagi yang Miss Yaty gembira sangat sebab dapat snap gambar guna dslr abang Miss Yaty. Memang syok sangatlah. Tapi gambar tu tak dapat nak di publish lagi sebab belum di transfer ke dalam honeybee Miss Yaty lagi. 


Hari ni pun agak kelam kabut sebab pagi tadi tolong mak Miss Yaty buat karipap tapi kejap je selebihnya kemas rumah tapi sempat jugaklah balas komen di entry Mini Gathering Terhebat Bersama Ben Ashaari Di Pantai Batu Burok Terengganu.


Gambar kenduri kahwin sepupu Miss Yaty akan di upload kemudian ye. Harap bersabar. Eh macamlah readers nak tengok sangat. Hihi. Tapi Miss Yaty nak tunjuk jugak. Sila tunggu ye.


Petang tadi Cik Tom dah balik tempat belajar, Miss Yaty dah bosan kembali duk melepak dalam bilik sesorang. Huk3. . .


P/s : Rasanya belum terlambat Miss Yaty ucapkan Happy Chinese New Year pada semua kaum cina di Malaysia dan luar Malaysia.



24 comments:

JIJI YU said...

hurm kalo pasal stamina tu kalo pompuan aku tak tau la pulak.tapi kalo laki..biasernye mmg kena joging la nak bagi fit cardio..pas tu baru stamina pon up

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi. Dha boleh jadi photographer lah lepas ni ye Yaty? ;D

Entri terbaru Shag : Mengira hari dan terus berdebar

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah kt sepupu miss yaty tu.. ^_^

Raji berkata said...

woahhh best sokmo ;D
siap dpt pergi gath ^^

Matika said...

hai akak..mamat pun dah lama tak blogwalking...kali ni smart...akak letak blog mamat sebelah atas sekali..macam tu..mamat pun nak buat sekali...he3..
jgan lupa tenggok aw...he3

alinac lover said...

waaa besh ek p gathering

ahsfantasy24 said...

hehhe..
xpe2 ad sumthin lain yg nk dibuat,
ade gak sumber idea yg strusny kan?
hehehe..

Terbaru:
Jangan Terpedaya dengan Gula-gula Media
7 Perkara Yang Saya Benci Tentang Politik

bunga said...

selamat penganting baru kat sepupu yaty...

Taufiq Tiramisu said...

Miss yaty ni mesti blogger tegar..hehehe..x update sehari pun da mintak maaf..kena contohi miss yaty ni..hehehe

anyway, miss yaty memang asal terengganu ek?

Taufiq Tiramisu said...

miss yaty asal ganu katne?
hehe..
sy org kemaman.. :D

Miss Yaty said...

@jiji yu: thanks..hihi...owh macam tu ye lelaki nak jaga badan >,<

Miss Yaty said...

@shag: amiin..kalau shag sponosor kamera dslr satu insyaAllah yaty dapat jadi potografer secepat mungkin..hihi ;P

Miss Yaty said...

@keen: thanks ye bagi pihak sepupu..hihi:)

Miss Yaty said...

@raji: heheh..memang dos..cedap sokmolah sebab dapat pegi gath...:)

Miss Yaty said...

@mamat: hihi..okay dik..nanti akak terjah :)

Miss Yaty said...

@alinac lover: memang besh!! :)

Miss Yaty said...

@ahsfantasy24: aah..betul3..at least de topik buat entry..hihi >,<

Miss Yaty said...

@bunga: thanks dear :)

Miss Yaty said...

@taufiq tiramisu: hihi..sebab perasan diri sendiri de readers tegar..hihi ;P

aah..miss yaty blogger dari terengganu :)

Farhan Zulhusmi said...

sedihnya dia xipdate...hahaha....
patutlah sesama je entri erk....
ok2...
xpe2....
masing2 ada perkara yg lebih pentingkan??
its ok...hahaha

Taufiq Tiramisu said...

miss yaty memang org marang ek?
sy org kemaman..
hehehe

Miss Yaty said...

@taufiq: owh orang kemaman ye..miss yaty asal marang.. hihi ;)

Miss Yaty said...

@taufiq: owh orang kemaman ye..miss yaty asal marang.. hihi ;)

Miss Yaty said...

@farhan zulhusmi: thanks sebab memahami dan komen..hihi :)