Wednesday, February 2, 2011

Kata Kunci Dalam Blog Miss Yaty Untuk Bulan January 2011

Salam sayang semua. 

Entry kali ni Miss Yaty nak kongsikan keyword aka kata kunci terhangat di blog Miss Yaty ni. Makin lama makin banyak pulak keyword yang terkena. Alhamdulillah.

Antara keyword terhangat yang orang cari dalam blog Miss Yaty ni ialah Noh Hujan. Keyword Noh Hujan boleh di katakan setiap hari orang carik betapa femes dan hot nya Noh Hujan sekarang ni.

Bukan tu je. Tunang beliau yang bernama Miss Yaty eh Mizz Nina tu pun adalah antara keyword terhangat jugak. Mizz Nina pun makin ramai yang orang cari. Jadi Miss Yaty dapat simpul kan Noh Hujan dan Mizz Nina sekarang ni memang pasangan hot gituw.

Kalau nak tahu keyword lain yang hangat korang klik je gambar tu untuk besarkan ye.

Last Month

Last Week

This Week

Today aka 30/01/2011

Senarai Entry Terhangat Bulan January 2011 : 

13 comments:

Matika said...

terbaik laa noh hujan..huhu

apa2 pun..akak nya star dekat nuffnang dah full..huuu...

tahniah..

Miecyber said...

So hot...

Rakyat Malaysia baca 2 buku setahun

Puan Besar Shag Yahaya said...

Fuyoh! Shag tak reti nk main dgn SEO lagi lah Yaty :P

Tahniah sayam ;)

p/s : Sorry tak mai semalam :P

sissyira said...

salam pagi khamis =)

mantap..syira tak sehebat ni...eh,,blog syira la..heheh

Farhan Zulhusmi said...

eh2...silap taip ke??mizz yaty or nina???hehehe....
ok...keep it up...good luck...

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!hari ni nk tag sis join contest yg sng dan simple.tak susah nak buat n3 dan tag tag pun tak byk he3..jom join ye!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/giveaway-eqbalzack-sedut-kasi-abes.html

aliefcmoi said...

kalau alief...keyword hangat,,awek cun...huhu..tapi alief tak tahu apa maksud semua ni...awk,,benda ni utk indicate apa??alief baru dlm dunia blogging..huhu..awk,kalau awk rajin,,dtg2 la jenguk blog saya..saya dah jenguk blog awk.nice blog..huhu..kalau time awk jenguk tu,,sudi2 kan diri utk follow..i follow u back..for sure..thanx awk..heuhe

JIJI YU said...

muehhe..dasat bintang penuh tu..

ahsfantasy24 said...

hehe..
bab harga minyak tu cun,

hadiah pilihanraya kot :)

aliefcmoi said...

assalamualaikum miss yaty...thanx taw sbb singgah dan follow blog alief...alief hargai sgt2..huhu..yati,,knapa yati tak follow alief??sedih taw..haha..jgn lupa follow taw..alief akan follow balik..hehe..thanx taw..

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!br je on9 ni sbb teringat ada htg kena join segmen he3..ok takpe take ur time ye..join tau best!

MataHati @ MH said...

siapakah noh hujan ni?
bomoh hujan saya kenallah..hehehe

CIK TOM said...

penuh bintang tue...tahniah sis...tahniah jugak byk keyword masuk..teruskan buat entry best2 ye!!