Wednesday, April 20, 2011

Luahan Hati Di Malam Hari

Salam sayang semua. Korang kalau mood tak okay korang boleh taip entry tak? Ada yang jenis okay boleh lah nak mengarut dalam entry kan.hihi. Miss Yaty ada baca entry MisH LolLyPurp pagi tadi tajuknya Taip Entry Kena Ada Feeling. Baru Syok.. Memang kena sangatlah dengan tajuk Mish hari ni.

Mood Miss Yaty nak taip entry minggu ni memang dah macam kelaut dah. Haha. Tapi berusaha jugak buat entry auto publish. Walaupun sebenarnya entry copy paste je. Hahah. Entry-entry yang Miss Yaty kongsi ni sebagai peringatan dan kegunaan Miss Yaty jugak pada masa akan datang.

Sedihnya bila dapat tahu Miss Yaty tak menang contest aku kaya dari blog akak Bobie tu. Takpe lah takde rezeki Miss Yaty. Apa pun tahniah pada blogger yang menang. Khabarnya beliau nak buat business semoga business yang bakal dia buat tu berjalan lancar. ;)

Miss Yaty ada request nak buat header dengan LAdy_dyLA tapi tak tahu nak pilih gambar pe. Macam rambang mata je nak pilih. Miss Yaty taknak buat header gambar yang menonjol sangat tapi Miss Yaty takde gambar posing macam LAdy_dyLA. Macam mane ek. Miss Yaty tengah perah otak ni nak bagi gambar macam mana. Harap-harap LAdy_dyLA tak marah sebab Miss Yaty lambat bagi gambar untuk edit..





P/s: Pagi-pagi Miss Yaty suka sangat dengar Hot Fm. Sebab suka dengar kerenah deejay yang kelakar :) 

16 comments:

DeCrewz said...

Nape nih.. Gaduh ngan BF yer..he3

Taufiq Wr said...

woah..die nak bagi header free ke?cari gambar cun2 miss yaty..hehehe

HAZWAN17 said...

singgah sini mis yaty..cari mood nak buat entri baru..walaupun tengah musim exam sekarang ni..kena cari ilham ni

Woofer Storm said...

bagijelah gambar sayam awk tu yaty..kan senang..heheee

*rndu ngan sayam cik tom saya.lalalla~ buekkkkk

JIJI YU said...

heheh takder mood pon panjang jgk ko mengarang

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bg kakD la kan...pg2 klu dgr sinar FM lg kelakar...tapi itu hanya pendapat je...

ha bab nk tulis N3 kena ada mood tu memang btoi...bg kakD klu tak dak mood..nk taip apa pun tak tau...

Solihin Zubir said...

letak gambar kartun comel yg kt profile pix mis yaty pon ok jugak.. heheh.. comey..

aLieF si Muncung ManiS said...

tak ape yati..yati bagi je mana2 gambar..miss yati tetap comell...tak sabar saya nak tgok header tu nanti..;D...uhuhu..

Miss Yaty said...

@DeCrewz : haha..mana de la jai ;P

Miss Yaty said...

@Taufiq Wr : aah kot..hihi.sedang cuba cari gmbr lg..huhu~

Miss Yaty said...

@HAZWAN17 : owh cm ni cara cari ilham ye..hihi..pape pun gudluck 4 ur exam ye ;)

Miss Yaty said...

@Woofer Storm : haha..tak perlu nak promote sayam saya di sini ;p

Miss Yaty said...

@JIJI YU : haha...yaty belajar ngn blogger lain..salah sorg nye ko la jiji..haha

Miss Yaty said...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ : betul tu kakD..takder mood entry pun jd hancuss..hihi..tak penah dgr sinar fm pg2..nanti yaty cube dgr..:)

Miss Yaty said...

@Solihin Zubir : bagus gak idea tu..thanks solihin.. ;)

Miss Yaty said...

@aLieF si Muncung ManiS : puji ada maksud ke ni..hihi..thanks alief..miss yaty pun tak sabar gak nak tukar header bru ni.. ;)