Monday, June 11, 2012

New Update - 11-06-2012


Assalamualaikum..


Pagi ni cuaca redup je. Petang kang kena bersedialah dengan cuaca panas yang terik.. Alhamdulillah. 16 June nati genap lah 2 bulan Miss Yaty kerja kat  sini. So far environment kerja kat sini best. Alhamdulillah syukur sangat team Miss Yaty majoritinya orang melayu dan mereka sangat peramah dan baik.


Bos pun okay dan baik. Walaupun stress jugak bila kerja ni tambahan pulak serba tak tahu lagi. Tapi pertolongan team members memang sangat membantu.


Untuk pengetahuan korang Miss Yaty handle akaun bahagian plantation untuk syarikat di Indonesia. Sebab tu last entry Miss Yaty cakap Miss Yaty kena buka kamus Indonesia. Almaklumlah kena berinteraksi dengan orang Indonesia. 


Miss Yaty banyak benda nak story tapi tak tahu mana nak mulakan dulu. InsyaAllah dalam masa tedekat nati Miss Yaty guna streamyx. Jadi mudahlah sikit nak update blog nati.


Ni curi-curi update dalam office. Hope tak kantoi dengan bos. Kikiki. Okaylah. Nanti Miss Yaty update lagi okay. Bye.




5 comments:

Adila :) said...

Good luck for ur career n future miss yaty comey:)

JIJI YU said...

kita nak belanje pon mane la org tu sudi nak datang ke negeri kita ni..ehehe

Kenjura Harada said...

Assalamualaikum... alhamdulillah dah 2 bln da kerja kat tmpat baru ye... semoga miss yaty dpt sesuaikan diri ngan environment opis tu... bkan snang nk dpt boss n member2 yg baik kan.. so jaga kerja baik2.. ringan2 kn tulang tolong each other ye.. gud luck for ur future undertaking... :)

assalamualaikum..

Cinta Misteri said...

Wahhh...soon adalh peluang g melawat opis kt sana.

CiM pun slalu online kt opis tp guna line tenet sndiri. Opis punya wìfì sumer block, hanya web2 yg brkaitan kojer je yg d open

busanalayali said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal..

toko busana muslim murah