Sunday, August 16, 2009

Bersemangat Nak Konvokesyen | Diploma Akaun

Assalamualaikum.

Hari ni aku cuak dan sangat risau pasal borang konvo aku. Harap sumenya okay la. Hope aku dapat berkonvo dengan kawan-kawan aku. Rindu kat dorang. Dah lama tak jumpa dorang. Rasa sangat bersyukur sebab aku  dan kawan-kawan aku dapat grad sama-sama tahun ni. Alhamdulillah. Walaupun result tak gempak. Sekadar second class lower tapi aku bersyukur sangat sebab berjaya grad dan aku ada pengalaman mendapat Dean List masa aku part 5. Alhamdulillah.

Aku harap hal-hal pasal konvo ni cepat selesai dan cepatlah hari konvo tiba. Baju konvo kena cari cepat-cepat. Nak kena tempah lagi. Padahal konvo bulan 10 tapi aku tetap bersemangat gitu. Hihihi. Rasa cam penat lelah masa belajar berbaloi sangat. Alhamdulillah. 

Harap aku dapat completekan Bachelor of Accountancy (Hons) ni on time dengan second class upper pulak. InsyaAllah. Thats my target. Semoga Allah permudahkan segalanya. Amiin.

Ok lah till next post. Bai! 

2 comments:

ika said...

uik... aku ingat ko da call s.alam?
s.alm ta ckp pape ke?

kecikcomei said...

jom..follow mem follow blog sama2..bleh share2 story.. hope to see u soon..