Wednesday, August 18, 2010

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak 2010 | Ramadhan




Assalamualaikum.

Alhamdulillah. ari ni da masuk ari ke 8 kite berpuasa. arap kite sume dapat menyempurnakan ibadah puasa ni dgn bek n sempurna. rase nye lum terlambat saya nak wish selamat berpuasa ye kawan2 n jgk my readers. da lame xmengupdate. da jd semacam je bile menaip ni. huhu.

bila da lame xonline n xupdate. mud nk menaip pn jd xde. almaklum la.buka lptp pon da jrg. juz on lptp bile de asgmt yg perlu di taip je. terlampaw bz n jgk nk menjimat kan tenaga nasional berhad. huk3~
jimat ke kalo saya sorg je yg xon lptp tp org len on je?hihi.ntah la..mybe tu sume alasan gak kot. giller xde mud nk mgadap lptp. lptp pon da mcm2 prob muncul. mmg da smpai tahap die ngade da kot.huhu..lyn jea. xkan nk mitak pok bli kan lptp baru kot. berangan jea dulu cik yaty ooiii. huhu.

nex wik mgu tough bg saya as student. lambakan test n quiz sdg menunggu. huk3. sadis2. xley nk ckp pe la da name pon kau student kn cik yaty. haa. xd lupakan gak nex 2 wik de 2 projek perlu d anta beserta de presentation n interview. ouch! giller la. cobaan di bulan ramdhan. arap2 sume2 tu mendapat keberkatan sempena bulan ramadhan. mana taw sume nye highers. amiin.(tinggi cita2 ku)

yg stil di pkrn kt mane saya nk wat praktikal pas ni. hurm. da dpt tmpt praktikal kt KT. tp stil apply gak kt KLIA n PETRONAS. saya juz folo my buddies je. kalo dpt kt mane2 antre 2 tu means saya nk kne wat proper decision. tkot gak kalo tersalah plih. sape x tkot tersalah pilih kn. sume org nk yg tbek tuk diri sendiri. rite? hurm. saya stil kne tgu keputusan kt 2 tmpt tu dlu. semoga saya dpt wat plihan terbek tuk diri saya gak.

da puasa ke 8 tp saya stil xdapat nk berbuka ngn family. pdhl umh da dkt. tp nk wat cm ne. mase yg singkat n jgk mcm2 program kt u yg wajib kne p. so terpaksa la layan kn aje. xtaw nape ati saya ni meronta2 nk blik umh. hurm. da windu family sgt2 kot. mungkin! huk3. cedey.

cepat2 la berlalu minggu minggu yg stressed ni. owh, i need dessert!! 

sok nk cari aiskrim vanilla la. batuk xbek2 lg. hurm. . .


till then. bye.



5 comments:

Solahuddeen said...

selamat berpuasaaa~~

Miss Yaty said...

thanx din. selamat berpuasa gak :)

-telordibasuh- said...

selamat hari raye miss hehee..

Tomato Gurl's Life said...

Rindu ngan ti la..bila nak balik ni???

Miss Yaty said...

selamat hari raye encik telur:)

sis: ti pn windu yah gak..huhu~
xtaw lg dpt blik xmgu ni..huk3~