Sunday, October 10, 2010

GUA TAHU ITU SIAPA


Saya lepas BW kat blog hamzah ian @ incik oltromen. minat betol dia kat oltromen mesti setiap hari menghadap kartun tu kan?hihi..jangan marah ye incik oltromen. saya nak join contest ko ni. arap2 menang la. hihi..kalo korang nak taw syarat contest ni korang pi la usya kat link [ini]

"saya rasa la kan. itu emak hamzah tengah makan kuih."


aik,cam saya copy ayat syarat je kan tapi itu la yang saya terfikir gak sebenarnya..hihi.

saya warganegara Malaysia taw. ic number..opss rahcie..ngeh3~

saya nak tag contest ni to: 
cik tom@ my sis, 

tarikh tutup contest ni 14 oktober 2010..lagi 4 hari. da ramai yg join contest ni tapi saya nak try join gak. isi masa lapang sambil mengeratkan silaturahim dengan bloggers..hehehe~~


p/s: domain tu pe ek?

14 comments:

hamzah ian said...

hehe.. tenkiu sbb join... nantikan pemenangnye.. btw header ko ni cun weh..

seyes cun

-telordibasuh- said...

domain tu cam name je..if yati beli domain so yaty blh la wat cam yatyrushdi.com.

hehe..so xyah gune .blogspot dah

Tomato Gurl's Life said...

ti nak beli domain ke??hehe..
ramai dah join contest mamat suparman ni..hihi...

zuhanismohamed said...

nanti saya join ek..tq tag :)

sugar2 kapas strawberry said...

wah wah..cm best je contest ni.hihi

Miss Yaty said...

incik oltromen: hihi..welcome..nak adiah pnye pasal kan msti la join..ngeh3~~

waahh...bangga nya dpt pujian..hihi...thanx hamzah:)
tak ciplak mana2 pon tu taw..hihihi~

Miss Yaty said...

telor: owh...gitu ke...baru taw...hik3~
pnye la tak taw pape...malu3~hihi~
telor xnak wat domain ke?

Miss Yaty said...

sis: tak la...cume nak taw je domain tu pe sb pemenang contest ni dpt adiah domain..huhu...sis pon join la gak ye...
:D

Miss Yaty said...

zuhanis: welcome...thanx sb sudi nak join:)

Miss Yaty said...

sugar2 kapas: jom la join gak....pe salah mencuba...hihihih:))

-telordibasuh- said...

domain?...xtahu lagi heehe...coz best lagi kot gune blogspot hehee

Miss Yaty said...

de beza ke kalo kite tukar blogspot tu jd domain?

zuhanismohamed said...

ala..saya xsmpt nak masuk bz sikit ari tu..isk

Miss Yaty said...

hihi..tak pe zuhanis...contest len plak saya tag awk..hihi :)
lgpn slp saya gak sebab mse saya tag tu contest da nk abis pon kn.. :D