Monday, November 29, 2010

Ahli Perikatan Pendekar Saktis



Lepas tengok cerita Arjuna tadi. Siyez saya tak paham apa pun cite tu sebab tak pernah tengok langsung sebelum ni. Tapi layan jea sebab ayah sedang tengok.


Sebenarnya tjuk tu gediks je. Tak tahu nak buat tajuk apa dah.


Owh Yeah! Saya di tag oleh adik IKA yang sangat comel. Siyez tak tipu. Dahlah baru 13 tahun. Tergugat eden!heheh. Memain je. Tag ni memang panjang. Maw satu hari satu malam tak siap ni. Siap ada rules. SILA BACA.




R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."




25 random things about Miss Yaty.

1. Nama penuh simple je. Tapi bermakna. Nurhayati Md  Rushdi. 
2. Just call me Yaty.
3. Asal dari Negeri femes yang ada penyu. Tapi sekarang dah tinggal seekor je kot.
4. Saya ada tiga abang yang kacak seorang kakak yang cantik lagi baik hati seorang adik lelaki yang macho dan tiga adik perempuan yang comel ;)
5. Saya ada Mr. Gugu yang macho abis. heheh. 
6. Saya ada empat orang nephews yang manja-manja. 
7. Dua dari mereka kembar tak seiras.
8. Saya suka warna koko, kuning dan merah.
9. Template blog ni asalnya nak letak warna koko je tapi nampak manis pulak bila combine dengan pink.
10. Saya suka nombor. Tapi saya tak main nombor ekor.
11. Saya kuat makan. 
12. Saya seorang yang kemas tapi pemalas.
13. Saya suka Mcflurry.
14. Suara saya merdu macam Dato Siti.
15. Love Accounting.
16. Subjek kegemaran masa school Add math.
17. Suka baca dan kumpul komik. Tapi dah banyak rosak sebab adik saya koyakkan. Adeh -.-'
18. Pernah berlari Marathon.
19. Tak suka bubur nasi. Tapi bubur ayam McD layaan. 
20. Saya sepupu Scha Al Yahya.
 21. Awal Ashaari minat saya. Eh. bukan Awal minat Scha.
22. Lusa saya dah praktikal. Kat bandar Kaytee.
23.Suka tanya sampai orang tension.
24. Kaki gusti. Tapi masa kecik2.
25. Suka senyum sampai ke telinge ^_________^


Okay ada yang tipu gak.
Sebab nak isi kuota layankan aje.
 Thanks ye Ika Zulaikha .

Nak kena tag 25 orang. Mak aih!
Nak tag mana mampu je.
4. Mar 
11. Neno 
12. Tok Esah 
14. Cekla
sorang lagi
16. Mamat

Dah tak larat nak cari link. Sape2 nak curik ambil lah ye.

12 comments:

Iris Asli said...

hihihi ika pun de tag td. but tak jawap lagi. later sy jawap.

okey skrg dah tau sikit2 pasal yaty =)

anamizu said...

yea!!
dah tau byk psl yati..hihi


jom tgk ni --> mp3 mashimaro free!!

Miss Yaty said...

iris: hihi..okay2..nati lepas iris dah buat yaty terjah blog iris ye :)

Miss Yaty said...

anamizu: ish, kena tahu pasal anamizu pulaklah lepas ni..hihi :)

M I A J A M A L U D D I N said...

lah.. kne tagged rupenye.. grr.. hahha..

CekLa said...

thnx ye yaty..~

eh2. dok tganu ye? dekat mana? cekla setahun sekali mesti g sane.

Matika Love said...

miss...hri ni sya buat..mau msuk tdow laa...hihihi

Aanis Alexis said...

kalo yaty sepupu ngn scha, bermakna yaty ni sepupu k.aanis la kn... (tetibe jek nk jugak)

najihah sahami said...

yeayy!!yaty dh tak stalk mish dah. hehe...thnxs yaty. muah2. hahha

Ati Masrif said...

oh..org gannu kito..

ramainyer adik..mesti mak pak muda lagi yer..

UITM juga ke yaty ni?

Ciao Annin-sama said...

Wah! Baru je habis baca second tag yang camni hehe! Betul-betul panjang! XD

ferry said...

heehhe...