Tuesday, November 30, 2010

Award dari Shag Yang Comey

Happy sangat ni. Sebab dapat award special lagi. ngeh3~
Baru lagi follow blog shagcomot tuptup dapat award. Ni dah award ke dua dia bagi untuk followers dia. Kalau korang nak jugak followlah shag. Gerenti dia buat award ketiga pulak. Kan shag?
heheh. Pepandai saya jek kan. ngee~
Tadaa ni lah award yang ala-ala design T-shirt gitu. 
Siyes saya suka award ni!
 



Nama penuh anda dan nama panggilan blogger anda.

Nama penuh Nurhayati Md Rushdi. Ramai betul nak tahu name saya ni.adeh!  
Panggil je yaty comot.

Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?

Sebab cik tom cakap blog shag best so saya pegi godek2 dan memang betol best. Macam-macam ada. Tutorial pun ada. Ada pasal tempat perlancongan. All in one gitu! :)

Apa kekurangan belog ini [shagcomot]?

Eh nak kena gitaw ke? Banyak nak kena list ni. heheh.

Takde pape yang kurang pun yaty rasa. Sume pun cantik dalam blog shag ni. Banyak yaty suka ada lah. Header Flash chanteq! Shoutbox kemas! Eh ni kelebihan ke kekurangan? Owh ye kalau bolehlah kan takyah buat readmore boleh tak? Sebab susah nak baca abis. Broadband sokmo ada masalah. Bila tertarik satu entry pas tu kena klik nak baca lagi terus BB jadi DC. Terus blank. Cuba lagi jadi balik. Cuba klik lagi jadi DC lagi. Last-last malas dah nak baca. Tapi tu masalah tuk yaty je. Orang lain mesti okay internet dorang kan. Sowey shag kalau yaty buat shag marah. Yaty masih belajar jugak. -.-!

Apa pula kelebihan belog ini [shagcomot]?

Dah explain kat atas. hihi. Tapi nak tambah shag memang best sebab shag hargai follower sebab buat AWARD CHANTEQ macam ni. Eh follower saya jangan terasa plak. kuikuikui. Budget ko howt yaty!heheh~
Overall saya dah tangkap cintan blog ni. InsyaAllah saya akan sentiasa keep in touch dengan blog shag :)
.
.
.
.
.
Thanks shag. Kalau korang nak kenal shag leh lah terjah blog dia. Blog best dan chanteq dan kemas! 
[LINK


2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Haa. Yg kekurangan belog tu Shag akan ambil tindakan. Hehe. Shag buat macam tu sebab Shag tak nak orang penat scroll down cari entri yg dorang nak kan :P Thanks sebab berani tegur Shag. Haha.

Ohh, Cik Tom rekemen kan ke. Kena terjah Cik Tom ni :D

Btw, thanks dear! Sebab sudi follow belog Shag lepas tu buat entri khas ni sambil bagi sedikit pandangan berani pasal belog Shag ;)

Miss Yaty said...

Shag: welcome lalink. sowey jika yaty silap tegur pape ye.

owh sebab tu ke..patutlah..aah kalau sebab tu memang mudah sikit nak baca entry sebab jimat space nk loading kan..

takpe2 kita ikut keselesaan dan kesesuaian ye :)