Tuesday, November 30, 2010

Di Ambang Praktikal

Esok saya akan start praktikal. Hopefully semua berjalan dengan lancar. Seriously I’m nervous right now. Sebab apa? Mungkin sebab sorang-sorang pegi praktikal dan takde kawan yang kenal kat tempat praktikal tu. Yeah! I’m really nervous. Baju tak iron lagi nak pakai baju warna  apa ye. Surat praktikal dari UiTM tak ingat letak mana. Kena carik dulu ni. Tapi sebelum tu saya nak minta doa dari korang semua. Doakan saya tabah menghadapi segala cabaran sepanjang praktikal ni.



"Ya Allah Ya Tuhan ku. ku mohon pada-Mu permudahkanlah segala urusan hambu-Mu ini Ya ALLAH. Kau berikanlah kekuatan padaku untuk menghadapi segala cabaran dan dugaan yang bakal aku hadapi selepas ini. Kau cekalkanlah hatiku ini Kau berikanlah aku semangat dan petunjuk ke jalan-Mu Ya Allah. Kau matangkanlah aku untuk membuat sesuatu keputusan. Kau jauhkanlah aku dari perasaan hasad dengki, kecelakaan dan fitnah orang lain. "
Amiin Ya Rabbala’lamin.





Nak gosok baju pulak ni.






Kepada semua kawan-kawan yang bakal praktikal esok.

GOODLUCK!!

14 comments:

diana said...

selamat berpraktikal..
selamat gosok bju..

zuhanismohamed said...

goodluck eh praktikal..saya dah lepas turn awak pulak :)

Ellen said...

Good luck dik...

Iron ler baju pink..mesti lawa..hehe...

ferry said...

gudluck!!eh lukis guna paint ke?

najihah sahami said...

wahh..dalink. sok prktikal ek. waa..dun wori. lama2 biasa la tu. mish dulu pun macam tu. hehe...gdlak sayang! muah.

Ciao Annin-sama said...

Esok pratikal? Dekat mana? Wah! Excited x? Hehe!

Happee happee ok! Good luck with your practical :)

Far8 budak baik said...

yatiii..gudluck..cari ehh betol2..
jumpe nyer =)

Solahuddeen said...

gud luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Syafiq Rosli said...

gd luck..all d best..

Iris Asli said...

pakai baju lawa2 tau, bleh burst out the confidence. thats what i always do. utk hal2 pnting, pakai lawa2, mekap lawa2.. yaty bertudung, biar pakai unik sikit. just jgn over n biar sesuai dgn keadaan ;) hehe... cdgn jer.. slmt prktikal okey!

Matika Love said...

ya allah...permudahkan lah segala urusan akak baru ku ini ya allah....

good luck akak..

padin said...

gudluck yaty...

akmafaizal said...

praktikal? buat mcm masuk keje jeh. semua org akan tolong.hehe...good luck

Ain Zulaikha said...

good luck :)