Wednesday, November 24, 2010

Iklan nuffnang

Dah lama dah join blog ni dan pasang nuffnang tapi sampai sekarang tak pernah pun dapat cashout lagi. duit pun sikit je lam nuffnang. adoilah. mesti something wrong somewhere kan. so tadi saya godek2 lah blog cik tom dan terjumpalah tips Apa itu Buffered Earning dan tips untuk mendapatkan BE.


lepas baca semua tips tu saya dah tahulah apa kelemahan blog saya nih. memang kena kerja keras sikitlah kalau nak duit masyuk kan. banyak gak lah tips berguna kat blog cik tom ni. rasanya saya pun tak pernah buat tips. hihi.


owh ye pada kawan2 blogger nak tahu lebih banyak pasal tutorial blog ni jom lah tengok blog cik tom yea. [link]  


sekarang sedang perah otak cari idea nak perbanyakkan entry :)



16 comments:

Zaer!! said...

cik tom dah kaya dengan nuffnang.hehe.try ikut die.;p

Miss Yaty said...

aah btol tu..hihi ..memang nak kena berguru dgn cik tom dah pas ni...hihi

sarah-najwan said...

hehe..sakanlah dok berguru ngan cik tom yer...

blog akak pom BE ade 3 je..tu pom suam2 je menarinya...kene rajin bw..kalu tak..UV sket je..lainlah org fofular...hehe

Cik Gallus Gallus said...

cik tom tu popular..
bgs bgs ikut mcm dia

Ellen said...

Hehehe...sesuai sangat dik...berguru ngan CikTom tu...Ellen pun banyak belajar dari dia ni..

Good luck ya...

aibaks said...

hehe... jom terjah blog cik tom plak.. heha

hans said...

owh
lama2 banyak la dapat tu

P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

Miss Yaty said...

kak sarah: thanx for sharing..hihi..nati dah cash out leh belanja yaty minum milo suam lagi..hihi :)

Miss Yaty said...

cik gallus gallus: btol3..baik. nak ikut macam cik tom kalau ada rezeki.hihi~

Miss Yaty said...

kak ellen: hihi.baiklah..nak berguru dgn cik tom. tapi susah sgt nak jmpe cik tom.hihi! ;p

Miss Yaty said...

aibaks: jom3! :)

Miss Yaty said...

hans: haha...insyaAllah kalau ada rezeki :)

iqbalhakimi said...

dah dapat nuffnang banyak2 nt blanje kita..lalala

Cikgu Fikri said...

wah...

mmg best klu dpt buffered earning..
uhhhuu...

Miss Yaty said...

iqbalhakimi: hihi...kalau dapat nuffnang byk saya belanjalah..hihi..tapi dtg ganu dululah ye...hihi :)

Miss Yaty said...

cikgu fikri: cikgu mesti nuffnang dah byk kan?hihih....