Sunday, November 28, 2010

JUST CORNER BO GIVEAWAY!

Ada giveaway lagi.
Jom tengok syarat jom [LINK]
GA ni dari blogger Just Corner.
Well saya tak kenal dengan lebih mendalam lagi owner blog ni sebab contest ni di ajak dari kak ellen yang baik hati gitu.
Sabahan blogger ni taw macam kak ellen jugak.

Syarat dan peraturan:

1. Saya dah jadi follower.

2. Dah masukkan link blog ni dalam bloglist saya MEREKA GORGEOUS.

3. GA image dah letak kat sidebar tapi tak dapat nak letak kat atas sebab dah urutan blog ni macam ni.

4.  Saya pilih BM sebab blog ni memang saya guna BM je. Title done.

5. Dah letak link kat atas. Tapi klik SINI pun boleh gak.

6. OK. Saya tahu pasal GA ni dari KAK ELLEN yang baik hati gitu. Sila klik SINI. Terjah kak ellen.

7.  Link url ni lepas publish saya sent. hoho



Nah hadiahnya. Buat cuci mata dulu ye. Sila-Sila. 


1x BO Medium to the Lucky Winner

1x BO Medium to the top referrer


Dateline

12.00 noon on 30 Nov 2010
 
Pemenang pulak akan di announce pada minggu pertama bulan December 2010. So take alert neh miss yaty.

.
.
.
.

Perghh manyak syarat wey.

6 comments:

Matika Love 131020 said...

nk join boleh x??

Miss Yaty said...

boleh3...klik je link tu ye :)

Miss Yaty said...

mamat dah tkr link blog ke? tak jmpe blog mamat..

kalau tkr url sila inform ye :)

eiela said...

gud luck untuk contest nih

betul tuh. Melayu sekarang memang berani. Berani mati jadi mat rempit last-last mati katak. Berani conteng arang kat muka bapak bila dah mengandung dan diberi kaunseling, bleh lagi senyum-senyum. Naik geram dibuatnya. Bangsa lain pun ada jugak tapi majoritinya adalah bangsa kita. tak taulah ape nak jadi.

Latest Entri :
Redah Aku dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari
Jana Pendapatan Dengan Burung Walit

Miss Yaty said...

eiela: betul3...tapi nape cite kat sini?huhu

Matika Love 131020 said...

ada laa miss..saya mne ada tukar url laaa miss....blog sya mnunggu miss dtg..hehehe...
banner miss sya dh ltak kt dalam blog saya dh..