Monday, November 29, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA BEN ASHAARI !

Fuhh hangat betul bila masuk blog Incik Ben. Hot gitu. Bila terjah bloggers lain je mesti entry dia tajuk ni so saya ambil keputusan try jugak la. heheh. Sharing is Caring gitu. [LINK]


okay. puas jugak godek2 entry Incik Ben yang melambak tu. Pesal kau banyak sangat entry bro? Adeh -.-'

Kalau tahu Incik Ben nak buat contest cam ni gerenti saya simpan link dia.



Taadaaa...Entry yang berinformasi untuk new bloggers macam saya. Bloggers barulah jugak.




5 entry saya si bloggers baru :



oKie. Setel Sudah. Jemput Redah Ye. :) 
  

 Gambar dari Incik Google
Selamat Hari Konvokesyen 

4 comments:

akmafaizal said...

baru nk redah..tinggal komen je dulu ek.hehehe :)

wannurfazrini said...

yeahhh redah , redahh smpai lebam , hahaa

Miss Yaty said...

hihi...redah jangan tak redah.. :)
thanks ye :)

Miss Yaty said...

fadz: hihi..jom redah..