Monday, November 29, 2010

BERANI MATI : BLOG AKU BEST



Okay sedang saya nak submit entry pasal REDAH AKU DAN KAU PUNYA BEN ASHAARI! Incik Ben dah buat entry baru tajuk BERANI MATI : BLOG AKU BEST! haha.


Siyez saya berani kerat hujung kuku saya blog saya best. huahuahua. Blog memang best tapi Incik Ben lagi best.hihi. Okay, syarat pertama dah setel.


Syarat kedua Story pasal blog saya dengan berlagak  bangga.


"Blog ni dah hidup lama kat muka bumi ni pada May 2009. Blog ni pada mulanya hanya sekadar tempat meluahkan hati dan perasaan saya aka Miss Yaty. Update entry pun jarang-jarang je. Tapi setelah setahun saya mula jatuh cinta pada blog. Tercetuslah entry Bloggers make me fun pada May 2010. Selepas tarikh tu saya sedaya upaya cuba mengUPDATE entry setiap hari. Tapi tetap tak dapat setelah masuk sem baru. So sekarang dah start cuti saya akan cuba sedaya upaya memberi yang terbaik pada hobi kesayangan saya ni. Please support me! :) "


Lebih ke 100 perkataan?


Kategori Blog : Blog ni saya nak share pelbagai info. Masih mencari idea untuk share dalam blog ni. 


Usia blog sudah menjangkau 19 bulan.


Tujuan buat blog untuk menggediks  sharing some love live hope dan memudahkan saya untuk baca blog dan bagi pendapat pada bloggers lain.


Apa yang best pasal blog saya? Okay. Apa yang saya suka pasal blog saya ialah blog saya kemas dan tak penuh dengan semak. haha. 


Sasaran saya pada tahun depan. Mak aih target main sehari. InsyaAllah kalau ada rezeki biarlah UV saya sama macam UV blog kakak saya sekarang. Sape kakak saya? Zaaass...[LINK]. Okay saya rasa saya perlu specifickan kot. InsyaAllah saya nak capai target 500 UV sehari untuk tahun depan. Tak banyakkan.








Kalau korang nak join guna link ni. Sebab takut Incik Ben dah update entry baru. hihi. [LINK

18 comments:

Zaer!! said...

Wahhhhhh! yaty pon joint.hehe.cantek.ramai yang joint ni..;p

Iris Asli said...

dah tengok dah! alahai, nak kena ada 5 entri yg paling disukai dr blog sndiri kan. masalahnya sy baru sgt lagi, tak cukup 5 entri terbaik ;))

Matika Love said...

dah berani mati dah lum????hihihi

Miss Yaty said...

zaer: heheh..cube je.newbie lagikan..hihi :)

Miss Yaty said...

iris: ni contest lain..iris leh join yg ni :)

Miss Yaty said...

mamat: belum..ngee;p

Hishyamuddin said...

berani dan selamat maju jaya..hehe

Kalamhati said...

Salam Yaty..

waah gud luck!memang berani mati ni..hehe akak doakan Yaty maju jaya sokmo..=)

Cik Kamoo said...

BEST...ngan kaler fink!!!

JuanYuan said...

selamat maju jaya :))

KimiCnoL said...

kamikaze!!hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

cikmimmie said...

gud2..memang berani...

KayNisa said...

nice blog... jom singgah tempat kite pulak.. heheh. minggu promosi blog mcm ni..hihi

http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

Puteri Iqa Izyan said...

berani mati la ni eyk? huhu..

godd luck! ;D

Scarlett O'Hara said...

Jom kita saling kenal.Saling jadi best.Syarat?Jgn sombong2.

ferry said...

goodluck yaty

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

puteri cahaya. said...

wah!.. tahniah krn anda berani mati.. pu3 da follow sini.. meh singgah2x ke blog pu3 plak.. :)