Monday, November 22, 2010

wah! suka suki blog


date hari 22 NOVEMBER 2010, follower saya dah sampai seratus!
alhamdulillah :)

last entry pasal perasaan.
windukan kenangan school!
sampaikan terdetik kenapalah lambat sangat kenal blog nih.
sebab kalaulah saya tahu dan kenal blog nih.
mesti saya dapat simpan dan kongsi kenangan2 lalu.
hurm.
kenapa tak kongsi je sekarang?
hurm.
problem.
saya pelupa.
mudah lupa.
banyak makan semut kot.kikiki~
tak semua kenangan lalu saya still ingat.
problem kan.
harap2 kenangan sekarang tak lupa.
sebab saya ada blog untuk saya simpan semua memories saya.
:)


jom berbloging!

12 comments:

hans said...

tahniah

P/S : Review Film : Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Menarik Walaupun Agak Berat

ferry said...

nape tak tulis dalam diari cik yaty oi

Miss Yaty said...

hans: dah komen kan entry tu..huhu

Miss Yaty said...

ferry : tak rajinlah. sebab dah banyak kali wat diary pas tu ilang sebab lupa letak kat mana..heheh
=.="

Aanis Alexis said...

game mase kecik2 ingat lg x? hahaha~

Ciao Annin-sama said...

Wah! Omedetou! Dah ramai followers.. Happening! :D

Oh ya, saya tag awak untuk join GiveAway :)

Ciao Annin-sama said...
This comment has been removed by the author.
Fateen Nazirah said...

akak, camne nk bykkan kite punya followers?
haa aten punya skit je bru 40..
:(

Fateen Nazirah said...

pastu akak gtaw aten kat msg FB k..hehe

Miss Yaty said...

ciao: thanx :)

Miss Yaty said...

kak aanis: game masa kck pun ingt2 lupa...lsit game yg kak aanis wat tu penah men gak...hihi

Miss Yaty said...

aten: okay dear :)