Friday, November 26, 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY




award ni saya dapat dari blog nanie. suka sangat-sangat. sebab award ni comey :)
nanie murah hati bagi award ni kat semua follower dia. kalau nak award ni kena follow dia dululah. pastu kena buat entry macam ni dan tajuk entry macam tu. 
sebenarnya saya di tag oleh juan. thank juan  sebab tag dan thank nanie sebab hadiah award cumil ni :) 
YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY  .

Kena tag 5 orang:

Thanks again :)







p/s: award satu lagi segan nak ambil dari owner bloglah juan.haha

4 comments:

ika puk puk said...

tQ cik yaty sbb sudi bg award nie walaupon blog ika x sweet pon.he3..
tp ika dh wt entry utk award nie..
baru je dpt jgak.he3
pe2 pon, tQ dear =)

Matika Love 131020 said...

saya dh join jugak...swett candy...hehe

Miss Yaty said...

ika: welcome lalink:)
owh yeke..takpelah..ika memang layak dpt award ni pun sebab blog ika memang sweet macam ika :)

Miss Yaty said...

mamat: hihi...tahniah3...anda memang layak :)