Thursday, December 9, 2010

Buffered Earning jangan jadi Metered Earning

Alhamdulillah. Akhirnya blog “SOPHITICATED GIRL” ni Berjaya mendapat Buffered Earning!
Tapi takdelah banyak pun just dapat 2 BE je. Tak tahulah BE saya ni mampu bertahan sampai bila. Yelah. Sekarang saya dah tak boleh nak spent sepenuh masa blogwalking dah sebab saya dah start praktikal. Banyak masa dah abis dekat pejabat. Apa pun saya harap sangat BE ni mampu bertahan lama.

Entry ni khas di buat sempena pertama kali blog ni dapat BE. Heheh.




Happynya, saya harap dapatlah  income dari nuffnang sikit sebab dah takde duit ni. Elaun plak tak dapat. isk~


17 comments:

akmafaizal said...

ade gak dpt BE. akak ni..huhu :(

Ellen said...

Tahniah dik, dah dapat BE...

mar said...

tahniah yati!!

Huszaini said...

tak paham pasal be be nih! huhuhu

Cik Tom said...

tahniah sis..dpt 2 be sekaligus..hehe :)

Ati Masrif said...

tahniah yaty...

rezeki tu ..time susah ni kan ^_^

ferry said...

congrate! leh blanja nanti

Matika Love said...

mamat pun lum pnah dapat be lgi.....thaniah2...

Miss Yaty said...

@akak akmafaizal: takpe2...awal lagi..caiyok3! :)

Miss Yaty said...

@kak ellen: thanks kak ellen :)

Miss Yaty said...

@mar:thanks dear :)

Miss Yaty said...

@ Huszaini: BE ni maksudnya ada pengiklan sanggup tingal iklan dia kat blog kita..kalau ada BE lagi mudah duit nuff masuk :)

betul kot macam ni?hihi..yaty pun baru belajar :)

Miss Yaty said...

@sis tom: thanks lalink :)

Miss Yaty said...

@kak ati: betul2:)

thanks kak ati :)

Miss Yaty said...

@ferry: boleh je..belanja eskrem poli..hihi :)

Miss Yaty said...

@ferry: boleh je..belanja eskrem poli..hihi :)

Miss Yaty said...

@mamat: lama2 mesti dapat..nak tips dapat BE tak? :)