Thursday, December 9, 2010

McDonald Di Dungun Bersama My HouseMate

McDonald di Dungun!!


Pada 1 November 2010 McDonald telah di rasmikan di Dungun. McDonald ini berdekatan dengan bank islam di Bandar Dungun.


Konsep McD kat sini adalah konsep kontemporari. sangat lawa dan menarik. Memang McD ini agak kecil kalau di bandingkan dengan McD di Kerteh. Tapi pada hari perasmian itu separuh bangunan McD itu masih under construction.


Pekerja-pekerja McD pun masih belum cekap kerana sebahagian besar adalah pekerja baru. (ini dari pemerhatian saya). Pada 1 November itu saya,kak naim dan lyn dapat menjejakkan kaki di sana. Itupun adalah di sebabkan pelawaan cik Din dan jugak si cute Akmal.

Kami on je sebab kami memang dah lama tak makan dekat McD.


Masa ini memang tersangatlah nak makan Mcflurry! Tapi di sebabkan kekurangan duit hanya mampu beli sundae aje. Sundae pun sundaelah!hihi.


Tak snap pic masa ini sebab segan dengan mereka.hihi.




Second visit kami bertiga dengan 2 housemate kami, ain dan jugak nik. Kami pergi berlima dengan menaiki van pok din. Enjoy jugaklah kami masa ini. Dan sempatlah kami snap snap masa ini.

Kami berlima :)


Masa second visit ni kami jumpa baby girl yang sangat comey tomey! Kami ada snap pic baby cute ini juga.




Comey tomeykan??


Masa ni saya order spicy mchicken. Tapi kesudahan saya tak abis pun! Haha.aish buat malu aje makan tak abis. Best sangat sebab kami dapat buat kenangan bersama housemate sebelum berakhirnya semester ;))


Jom tengok kami bila dah gila bergambar. hihi







Teringin nak pergi wayang kat mesra mall tapi tak ada masa dan kekurangan duit. [duit lagi]. Sebenarnya lambat jugak kami tahu yang ada wayang kat mesra mall . Kami hanya tahu ada wayang sehari sebelum 1st paper final exam saya.


Dengarnya dah dekat sebulan dah wayang buka masa itu. Alahai punyalah tak tahu pape perkembangan dunia luar. Kehidupan kami hanya keluar rumah untuk pergi kelas sahaja. Kadang-kadang aje keluar rumah itu pun sebab nak keluar cari makan.hihi.



Sweet Memory at Dungun :)








p/s: Entry dah lama taip tapi tak jumpa gambar sebab lupa save kat mana. heheh.
  

16 comments:

JuanYuan said...

nak pergi jugak

Ciao Annin-sama said...

McDonald in black & white? Macam menarik nak posing dekat situ!Nak join juga!!!

HonEyBuNNy said...

coemiiiinya budak tu.....suka2..

Cik Tom said...

comelnya budak tue!

zuhanismohamed said...

lame nye tak pergi mek di ni..huhu..

sy tag yaty tok contest..nanti jenguk blog sy eh :)

Matika Love said...

wahhh bnyak nya gambar....yg kcik skali tu anak siapa???
anak akak ke???he3

Shag said...

Suka dia punya McDonald tu. Tmpt lain biasa je. Yg ni hitam putih :P

~farhana fabulous~ said...

lain drpd yg lain mcd tu la..

Miss Yaty said...

@juan: jom3..hihi

Miss Yaty said...

@ciao-sama: memang menarik kan..gabungan hitam putih versi kontemporari...hihi...sweet je kat dalam mcd ni :)

Miss Yaty said...

@hunnybunny: comeykan..hihi..mak dak ni sporting gile bg kitorng brgambar ngn anak dia ni..hihi :)

Miss Yaty said...

@cik tom: aah...comeykan :)

Miss Yaty said...

@zuhanis: thanks...yaty dah join :)

Miss Yaty said...

@mamat: byk ke?hihi;p

eh anak jumpa kat mcd..hihi ;p

Miss Yaty said...

@shag: aah memang pun...kat sini rekaan konsep kontemporari :)

Miss Yaty said...

@farhana fabulous: yup..memang lain..jomlah sergah mcd dungun :)