Wednesday, December 8, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass


Jom join Giveaway dari akak sumi. Best taw. Mudah dan akak sumi bagi banyak adiah taw. Jom jom join.
Akak sumi rajin sangat sebab dia pelawa sendiri join GA dia ni. Lagi rasa nak join. heheh.


Okaylah kalau nak tahu lebih lanjut sila klik SINI




Syarat penting KENAPA SAYA INGIN DOMAIN ITU?


Saya nak domain itu kerana saya rasa blog saya akan bertambah menarik bila menggunakan domain. Sebenarnya kak akak sumi yaty tak paham sangat apa kelebihan domain. Tapi yaty tahu domain jadi link kita jadi dot com. heheh.
Maaf cetek lagi ilmu blog ni. Apa pun saya nak jugak domain sebab saya harap ramai lagi bloggers singgah dan berkawan dengan saya :)


Banyak hadiah dia nak bagi. Tak caya klik SINI.




Saya nak tag Ciao Annin-sama , Shag comot dan Kak Ellen :)


Jom Join sama-sama.

8 comments:

Ciao Annin-sama said...

Thanks Yaty-chan for tagging! Banyak betul contest domain sekarang ni. Nanti saya buat ya :D

Arigatou!!!

woot-woot said...

wah free domain ! tp tataw gune - -"

Sumijelly said...

ok...dh buat betul..tp link nyer patut htr kat Sekilass.com yek..

kat situ tinggalkan link yek..kang tak terima penyertaan lak kang..hehehe

Sumijelly.com

Cik Tom said...

semoga menang domain ni..amin...

Miss Yaty said...

@ciao-sama: welcome..gudluck taw! :)

Miss Yaty said...

@woot woot: yaty pun tak tahu gak..nati kena byk bertanya la..hihi :)

Miss Yaty said...

@kak sumi: eh yeke...nasib baik akak tegur...thanks akak :)

Miss Yaty said...

@sis: amiinn..arap yaty menang gak :)