Friday, December 31, 2010

CONTEST AKU DAN KACAMATA | Contest


Thanks Mamat sebab tag akak. Rasanya mamat je kot tag saya kalau ada blog lain yang tag saya minta maaf ye maybe tak perasan atau saya terlupa. Contest ni di anjurkan oleh sedare Syafiq Rosli.

Syafiq Rosli ni ada jugak ajak saya join contest dia tapi takde masa nak join lagi. Akhirnya hari ni berjaya jugak nak join. Hope masih sempat ye Syafiq.

Masa mula-mula kenal syafiq ni sebab dia rajin komen blog saya. Rupanya dia memang rajin komen blog blogger. Saya perasan bila terjumpa link dia kat mana-mana blog yang saya jejak.

Hebatlah you bro. Memang berbaloilah Syafiq dah makin femes sekarang walaupun sebenarnya dia baru sebulan dalam dunia blog ni.

Opss dah membebel banyak plak. Okaylah jom tengok gambar saya dan kacamata putih.

Siyezly si Sepet ni memang teringin nak pakai spek putih tapi ramai cakap tak sesuwai youu.


Tarik Tutup 12 January 2011. Hoyeh! Jom join kat SINI.

Nak tag:


Never SAY Never. Peace! 

6 comments:

arieDRifke said...

piiweet..huhuhu.. siapakah gerangan dalam gambor tu

Ellen said...

Wah..thks ya dik..nanti akak try buat sebelum tarikh tutup..good luck ya!

Shag said...

Puyih! Good Luck. Yaty :D

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tgk..all da best ya

syaiza - chan said...

thankz for the tag kak yati...but...information psl contest ni x phm sngt lorhh..ada x link blogger yg anjurkn contest ni..?

Matika said...

abg ar-rifke..
nak piiweet pula...
hahaha..
baik abg siap sedia sbb sekolah dh nk buka...