Thursday, December 30, 2010

Follower Ke 300 Akhirnya Berjaya Di Kumpul


Alhamdulillah terkejut saya semalam lepas tengok kat bahagian follower saya dah genap 300 orang. Terima kasih pada yang dah follow saya. Semalam saya tak sempat nak blogwalking sebab tidur awal. Penat berkerja pada siang hari. Nanti saya cerita kat entry lain kenapa saya penat sangat ye.

Ramai lagi follower saya tak melawat dan follow balik. Saya minta maaf ye. Yang tinggal kat shoutmix mungkin saya ada terlepas pandang tapi InsyaAllah saya cuba terjah mana yang mampu ye.

Gembiranya sebab makin ramai dapat terima blog saya ni. Saya harap setiap entry yang saya share kat korang mudah di fahami dan di sukai. Pada rakan blogger yang komen di entry saya, saya akan terjah secepat mungkin ye.

Pada semua yang dah follow saya salam perkenalan ye. Thanks sebab sudi menjadi follower blog Miss Yaty. Saya takde hadiah nak bagi tapi insyaAllah kita akan sentiasa keep in touch ye.  ^__^

6 comments:

Cik Kira said...

tahniahh kepada follower misz Yati yg ke 300!! ^_^

Queen F said...

tahniah! :)

Matika said...

huhu..kcian akak penat..he3

tahniah2..follower smakin bertambah..

Shag said...

TAHNIAH, Yaty busuk! :D

Yes yes. Do keep in touch okay! Jgn Shag tak online, terus Yaty lupa Shag :P

Youre most welcome dear!

TunTeja said...

tahniah!! enjoy blogging :)

dayanadarmawi said...

wahh2 ^^
jeless u ! hha :D cangretss :D