Thursday, December 30, 2010

Buffered Earning | BE Ke 11 dan 12 Muncul Di Blog Newbie



Alhamdulillah. Rezeki Buffered Earnings  bertambah lagi. 10 BE yang pertama dulu masih menari-nari dalam blog ni. Sekarang dah bertambah lagi 2. Dah jadi 12 BE. Hope sangat saya dapat cash out BE ni sebelum masuk bulan February. 

BE Cik Tom dah cash out tunggu lagi sebulan nak dapat je. Harap blog saya pun ada rezeki untuk cashout macam Blog Cik Tom Dot Com.


P/s: Saya minta maaf pada yang dah follow saya. Saya takde masa lagi nak terjah blog korang tapi saya akan terjah jugak secepat mungkin. 


12 comments:

Ati Masrif said...

Tahniah yaty..

kak ati tak pernah dapat BE lagi tau..

jelesnya..bagilah kak ati tips2 yg berguna ^_^

aNnE said...

wah best dpt BE..congr8s..he he

-telordibasuh- said...

amboi bnyak nyeee bE die hehehee..cukup jeles haha

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah..
tahniah sis.. ^_^

Ain Zulaikha said...

wahhhhhh byk gila BE.. ain baru dapat satu minggu lepas , first BE.. hehhehehe sebab dulu2 asik curang dngan nuffnang.. hehe

Huszaini said...

Wahh! Tahniah yer! Jeles saya! huhuhu

syaiza - chan said...

hye kak yati-sama..!!! hehe...

ermm..nk tny...buffered earning ni ape dia?? n ape funtion dia??

misz sheyla said...

uwarghhh...sonok yep dapat BE....

Matika said...

tahniah akak..
mamat pun tggu2 be..hehe

syazwan safwan said...

sy dari dulu tak paham2 ttg BE ni..
dah dua tahun blogging..dapat 20 ringgit je..haha..
10 ringgit setahun kot..

Miecyber said...

Congrats...


Bila saya blogjogging $$$$$$.....

sayapmalam.com said...

tahniahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!