Tuesday, December 28, 2010

Kembar Tak Seiras Yang Sangat Hensem

Saya ada 4 orang anak buah. Semuanya lelaki. Bakal hensem semua tu taw. Hihi. Antara 4 orang tu ada 2 orang kembar yang tak seiras. Kombang kompis hidung saya masa mula-mula tahu saya akan dapat anak sedare kembar. Yeah!

Mereka ni kembar tak seiras. Perangai dorang ni pun berlainan taw. Tapi manja dan mengada tu sama. Haha. Kalau jumpa dorang je saya terus kejar sebab nak peluk nak cium. Hihi. Kalau mood dorang okay sukalah. Tapi kalau mood tak okay habislah. Pekak sekejap perut eh telinga ni.

Banyak jugak gelagat dorang yang menggelikan hati tapi saya malas nak share lagi. Nati saya rajin saya sharelah. Hihi. Jom tengok kecomelan dan gelagat mereka ni. ^__^

Sekarang dorang dah berumur 2 tahun. Mereka kembar yang comot. Hihi.
________________________________________________________________

________________________________________________________________


________________________________________________________________


________________________________________________________________


________________________________________________________________


5 comments:

Shag said...

COMEL je~ Aww aww~

padin said...

comel... ekekee

Cik Yana said...

comelnye!
kecik2 nampak tak same,,
nnti besar mane taw same ke :)

Matika said...

huhu kembar..kerusi rotan dekat belakang tu..terkenang masa bila ada dekat umah nenek..he3

iqbalhakimi said...

comel jek =P