Tuesday, December 14, 2010

Miss Yaty Nak Belajar Flash?



Saya ada join tutorial Ayeem Ayam tapi saya tak sempat nak catch up lagi sebab busy dan kalau nak catch up tutorial tu saya kena betul-betul fokus baru saya paham. Saya minta maaf ye Ayeem. Nanti saya curik masa belajar jugak tutorial ayeem tu.


Saya bukan saje-saje nak minta password ari tu. Memang saya serius nak belajar. InsyaAllah saya akan cari masa untuk belajar buat flash dari Ayeem macam blogger lain yang dah belajar dengan Ayeem.


Sabar yaty. Banyak sangat yang nak di kejar jangan jadi macam pepatah " yang di kejar tak dapat yang di kendong berciciran "


So biar slow asal selamat. Tapi silap jugak awal sangat mintak password. 


Jom Kenal Ayeem kalau belum kenal [LINK]





8 comments:

Zaer!! said...

Huhuhu.taiko flash da turun!hehe

Ayeem Jemain said...

ala, blaja anytime u free lah kan. :)
slow2. goodluck! :)

JuanYuan said...

haha..Juan pon nk belajar jugak..

tp software adobe flash xsiap donlod ag..haha

Cik Tom said...

hehe..blaja pndi2..

Miss Yaty said...

@zaer: sape2? zaer ke taiko tu? :)

Miss Yaty said...

@ayeem: thanks bro.. de mase yaty blaja okay :)

Miss Yaty said...

@juan: heheh...same la kite...hihi

Miss Yaty said...

@cik tom: hihi...okay...tapi kena cari masa dulu..hihi