Wednesday, December 29, 2010

Miss Yaty Suka Shawl Crumple Two Tone

Wah! Sekarang kalau blogwalking je mesti tengok gambar pakai shawl. Lawa sangat. Teringin jugak nak mencuba pakai. Tapi malulah. Lagipun sebab pakai spek ni jadi terbatas sikit nak pakai shawl. Rasa muka sendiri macam badut je bila pakai shawl. Hihi.

Tapi kalau korang nak tahu saya ada 3 helai shawl dan 2 inner. Tapi semua tu duk simpan molek-molek dalam almari saya. Paling pantang tengok kat kedai kalau ada shawl yang cantik laju je tangan ni membelek shawl tu. Beli memang best sebab shawl murah-murah je sekarang.

Tapi confident tu belum ada untuk mencuba. Saya ingat nanti nak mencuba pakai shawl jugak. Inner yang di jual pun dah banyak yang tak melekat kat muka. Salah satu sebab saya makin nak mencuba. Saya baru tahu kawan saya ada jual shawl online. Kalau korang nak kenal blogshop yang baru berjinak-jinak dalam dunia business ni korang leh klik SayaSukaShawlsss.

Memang best dan tak sangka kawan saya yang pendiam plus pemalu tu berjaya membuat blogshop untuk pelbagai jenis shawl dan inner. Inner dan shawl yang dia jual semuanya murah-murah. Sempena akhir tahun ni dia ada bagi discount untuk setiap Crumple Tone Shawl, Inner Cotton dan New Updated Shawl. Tapi korang kena follow Saye Suke Shawl kat Facebook dulu ye. Klik SINI.





Ada lagi sempena akhir tahun ni jugak dia bagi FREE POSTAGE. 

FREE POSTAGE FOR CRUMPLE TONE SHAWLS..IF BELI CRUMPLE SHAWLS, ANDA JGA BOLEH ADD ON OTHER SHAWL WITH FREE POSTAGE...FOR DECEMBER ONLY..HURRY UP...


P/s: Apa tunggu lagi jom sama-sama serbu blog Saya Suka Shawl. 

13 comments:

syaiza - chan said...

wahhh...mmg cntk2 shwl2 skunk ni kn..dah mcm2 corak... :))

Amni said...

amni pon ada... tapi tak pakai jugak.. kawan asyik dok promote.. tak tau nape masih tak confident nak pakai... huhu.....

Dzulaikha said...

omg ini nadia, or some ppl call her yan..hoho proud of her..

zuhanismohamed said...

same lah..saya suka beli inner plus shawl..
lepas tu suka sangat tengok org pakai shawl cantik2 je..
tp saya xberani nak pakai..
malu je rasenye..aih

najihah sahami said...

yaty..mish pun nak try pakai shawl...tp muka bulat..huhu

Ain Zulaikha said...

owh nama dia crumple shawl ke, ain pun suka gak pakai shawl macam tu, heheheh , tapi pakai cara simple je, hehe.. tapi paling suka pakai shawl cotton.. best..

Miss Yaty said...

@syaiza: aah..tepat sekali...sekarang ni shawl dah pelbagai jenis..jadi rambang mate nak pilih..tapi pasti kan shawl yang tak mendedah kan aurat..hihi

Miss Yaty said...

@amni: kite memang samelah..hihi..rasa sangat nak mencuba tapi no confident.. hope lepas shopping shawl kat link tu berani nak mencuba jugak ;)

Miss Yaty said...

@ika: aah..blog nadia aka yan..hihi..tak sangka dia boleh buat blogshop..hihi..jom sme2 support dia ;)

Miss Yaty said...

@ika: aah..blog nadia aka yan..hihi..tak sangka dia boleh buat blogshop..hihi..jom sme2 support dia ;)

Miss Yaty said...

@zuhanis: hihi..cm ne lah kita nak kikis perasaan malu tu ye? hurmmm...teringin sangat nak pakai shawl..hihi

Miss Yaty said...

@mish: hihi..mish ni buat lawak lah..mane de muka mish bulat ;p

Miss Yaty said...

@ain: wah! mesti cantik bila ain pakai shawl..kalaulah boleh tgk..hihi..

shawl cotton memang best pun.kawan2 yaty pun ramai puji :)