Wednesday, December 22, 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...

Thanks Juan sebab tag saya join contest ni. Jom join Contest GAYAHSPEARS ni. Best taw. Rupanya GS memang suka buat contest sebab tu contest dia ni menarik. Hadiah pun menarik jugak Hadiah Pertama, Kedua, Ketiga dan Saguhati adalah Domain. Best memang best. Harap-harap bertuahlah kan. Amiin.

Apa-apa pun kena tengok syarat dulu sebelum join ye. [LINK]

Nak tag Nina, Ainismaira, Zuhanis dan Pinky.
P/s: Mood sekarang sangat tak stabil. Perasaan sangat tertekan nak pergi pejabat. "__"

4 comments:

Ainismaira said...

thanx yati.. malu la nak join contest ni T_T

Tok Esah said...

salam, tok dtg ni nak tanya sal gathering blogger ganu, nak join tak???


kalau nak join sila pastikan kehadiran kat entry ni...


Senarai blogger join gathering

amiYo said...

uikss..miyo pon join gk ni..
wlpon blog x cantik.. :D

Gayahspears said...

tahniah... sebab berjaya masuk dlm senarai nama peserta GA gayah..sila semak ya.. thnk sbb join jugak... GD luck ya Yaty