Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011


Saya di tag oleh Cekla. Jom join pencarian blogger peramah dari  ahsfantasy24. Semua pun boleh join tak kira blogger baru atau pun lama. Apa lagi cepat. Jangan lepaskan peluang emas ni.

Saya nak tag:



P/s: Nak tahu saya peramah atau tak kena kenal lama dululah kan. Salam perkenalan.

10 comments:

LiLohOnEy said...

terlist jgk dlm blogger peramah tu..

alhmdulillah..

slm knl dr blogger dungun, trg :)

Ciao Annin-sama said...

Blogger Peramah? Peramahkah saya? Hehe! Simple entri macam ni je eh Yaty-chan?

Matika Love said...

mamat dh lmbat laa...x smpat nk join...dh ttup..huhu

Miss Yaty said...

@lili: salam perkenalan ye :)

Miss Yaty said...

ciao annin sama: sebenarnya yaty lupa nak gtaw yang ni pencarian blogger untuk masuk dalam blog list ahsfantasy24.
segmen ni dah abis tempoh..huk3...
sowey...

tapi pape pun ciao annin memang peramah :)

lynn angel said...

hai.. sy dtg nak beramah mesra.. jd follower yg ke 265 kat sini.. singgah la ke tempat saya nnt yer.. selamat berkenalan... :)

Shag said...

Aloh. Dah habis tempoh dah? Sobs. Baru nak join :P

Btw, Thanks Yaty sebab tag Shag ;)

Miss Yaty said...

@lynn: thanks ye..yaty pun akan follow lynn :)

salam perkenalan :)

Miss Yaty said...

@shag: alah...contest ni main limit lah tu pasal shag tak sempat..sowey ye....hihi

welcome,tapi shag memang peramah ;)

Ciao Annin-sama said...

Ah sou ka? Hehe! It's ok dear! Yaty-chan pun ramah gila orangnya heheh! :D