Saturday, December 11, 2010

Siapa Peserta BlogLarian?

Salam semua..


Banyak hutang tag yang nak kena buat tapi tak terbuat semua. Harap maaf kalau ada sape-sape tag saya tapi saya tak join. Maybe saya terlepas pandang ataupun saya terlupa. Mitak maaf ye. 


Owh ye berbalik pada tajuk entry ni ada sape-sape yang duk baca entry ni yang jadi peserta bloglarian tak?
Mesti ada kan?hihi


Salam perkenalan ye. Kita dah jadi satu keluarga bak kate si admin bloglarian lah. InsyaAllah saya akan cuba menyinggah dan membalas FOLLOW pada semua bloggers yang dah follow saya tapi saya tak follow lagi. MAAF YE. Saya bukan sombong tapi saya jenis kalut sikit. Kalau nak buat sesuatu saya kena dalam keadaan tenang baru saya dapat fokus.


Dalam kepala otak ni ada banyak idea tuk keep in touch dengan korang tapi tak dapat nak luahkan lagi. InsyaAllah saya akan cuba sentiasa meninggalkan jejak kat blog korang. 


Pada sesape yang baru terjah saya SALAM PERKENALAN YE :)


Rumah saya ni Senarai Blog ke-50 jemput terjah dan kita akan saling menyergah blog masing-masing ye. InsyaAllah. Okaylah ni quick update. Tapi panjangkan. hihi.


Nak kenal ahli keluarga baru saya tak? Klik SINI :)



2 comments:

Matika Love said...

sama laaa kita akak...rjin2 laaa kita membalas kunjungan follower kita...he3
sampai x cukup tngan dh di buatnya...

Miss Yaty said...

@mamat: betul2...nasib baik mamat memang tengah cuti dapatlah fokus sepenuhnya bloglarian kan..gudluck taw dik :)