Saturday, December 11, 2010

Undilah No 272 Untuk BPM!!





Okay terkejut gak sebab tersenarai jugak dalam BPM.


Syukurlah kan. 


Dah rezeki tersenarai tapi tak tahu ada rezeki tak tuk tercalon ke senarai 5 blog dari setiap kumpulan. 


Pada sesape yang terpilih yang join BPM ni TAHNIAH saya ucapkan ye dan SALAM PERKENALAN. 


Tak dapat menang tak pe tapi kita dapat sama-sama kenal dan berkawan kan?


Tapi saya masih berharap korang dapat undi No 272 untuk blog ni ye. Jasa korang akan saya kenang dan sayang sangat! :)


Blog ni memang sangat simple. Kaler pun pink je dah biasa tengok kat blog orang lain kan? hihi.


InsyaAllah kalau saya ada masa memang plan nak ubah kaler untuk blog ni. Tapi masih guna template dari RB ni sebab saya suka sangat template ni. Simple dan mudah paham code dia. Aceceh. Macam budak CS plak. hihi.


Korang jangan lupa undi saya ye. Saya akan membalas jejak korang dan komen entry korang bila saya berkesempatan. 


Masa free saya untuk update entry je. Sowey sangat ye kalau ada yang tak suka blog saya. Masalah saya, SAYA SUKA SENYUM KALAU KORANG TAK SUKA TAKPE :)


Kalau nak kenal Blog Pilihan Malaysia sila klik SINI


Ni senarai nama yang bertuah dalam kumpulan ke TUJUH! :)








254. Timmyummy
255. The Nurul
264. talkIsaid



InsyaAllah saya akan jejak semua bloggers dalam kumpulan tujuh ni :)



15 comments:

Matika Love said...

tahniah akak...kitA sama-sama tercalon...mamat nombor 61..
Hari pertama undi..akak org pertama yg mamat undi...

Ellen said...

hai dik..tahniah tercalon..akak akan undi..jangan susah ye..

Shag said...

Tahniah dear tersenarai! Shag ada dalam senarai kedua no 45 tak silap. Da lupa :P

Nt Shag undi. Ops! Tercakap. LOL~

All the best, Yaty!

Ati Masrif said...

tahniah yaty!

nanti kak ati vote yaty ok

nora said...

nak tumpang suka gak ar =D

Matika Love said...

tahniah akak...mamat vote akak nnti..

sarah said...

hye yety! hehe~
selamat berkenalan kembali :)
chaiyok2! ^^

Matika Love said...

akak...yabg segmen abg ben tu..dlu mamat dh buat dh..yg ni yg terbaru..abg ben kata terhad...siapa cepat dia dpat..

Miss Yaty said...

@mamat: thanks dik..akak akan vote mamat jugak :)

Miss Yaty said...

@kak ellen : thanks akak..sayang kak ellen :)

Miss Yaty said...

@shag: tahniah sebab tersenarai. Nanti kalau boleh undi lain2 setiap hari yaty undi shag jugak :)

Miss Yaty said...

@kak ati: thanks kak ati yang baik hati.. sayang akak! :)

Miss Yaty said...

@noa: jom tumpang undi no 272 baru best..hihi;p

Miss Yaty said...

@sarah: thanks sebab sudi jenguk sini :)

Miss Yaty said...

@mamat: hihi..baik dik..undi jangan tak undi..nanti akak bagi cokelat seposen dua ye.hihi ;p