Thursday, January 6, 2011

Abby Abadi Bengang Dengan Perampas Suaminya





Kalau Miss Yaty berada di tempat Abby Abadi Miss Yaty pun akan benci si perampas kebahagiaan Miss Yaty. Macam dah takde lelaki bujang dalam dunia ni sampai suami orang pun nak kebas. Yang peliknya si M ni memang tak tahu malu. Sebab masih boleh tersenyum semasa persidangan mahkamah mengenai tangkap khalwat si M dengan Norman Hakim dulu. Mungkin sebab dia pelakon jadi di dunia tanpa wayang pun dia masih boleh berlakon.

Yang tak tahan si M boleh buat statement ‘Saya bukan Perampas’ . Ish nasib baik blog Miss Yaty bukan blog mencarut dan bukan blog sumpah seranah. Jadi Miss Yaty cool je. Si M dah bertunang dengan Norman Hakim baguslah tapi kenapa nak bertunang lama-lama kalau korang memang dah sepatutnya kahwin selepas persidangan mahkamah dulu.

Terbaru yang Miss Yaty tahu mengenai status Fan Page Abby abadi di Facebook. Abby Abadi hentam si M mengenai apa motif si M boleh angkat handphone Norman Hakim pada waktu pagi. Bagusnya si M sebab sanggup bangun pagi-pagi jadi suri rumah tangga di rumah tunang dia.

Si M dan Norman Hakim duduk serumah sebumbung? Baru bertunang dah boleh duduk satu rumah berdua? Miss Yaty hanya tahu sedikt info pasal ni jadi Miss Yaty tak nak olah lebih-lebih pasal duduk serumah tu. Tapi di harapkan mereka berdua tidak mengulangi kesalahan mereka dahulu. Takkan nak pisang berbuah dua kali?

Si M tu tak fikir ke dulu dia jadi perampas nanti kalau dia kahwin dengan bekas suami orang tu dia tak risau ke suami dia masa tu boleh berpaling tadah dari dia jugak. Tepuk dada tanya Iman.



9 comments:

al_hakim said...

dunia sekarang ni..mcm2 kan..

Cik Kira said...

jgan kan tunang,kbnyak ni tan org couple skrg ni tdur srumah lagi.masyaAllah..minta di jauhkan..budaya barat mnjadi ikutan

DeCrewz said...

Bab bercerai berai sekrg ni cukup banyak dikalangan artis.. Bukan setakat artis je, orang awam pun dah cukup ramai kita blh nampak.. Bila berkahwin pegangan agama x kuat, mulalah macam2 akan jadi. Bila nak kawin ikut sunnah nabi kononnyalah, tapi tanggungjawab x pulak ikut sunnah nabi... Haish.. Xmaolah cakap org sebab blm kawin lagi..hu3

aReTikZ said...

Erk? Hehe.. Ragam dunia kan.. hehe..

PuanBee said...

kalo akk pun bengang giler..dah beranak pinak, laki nk mengatai..hui malu kat anak2 jer..

AesyaZealous said...

masyaAllah.. harap2 kita semua terhindar dr sifat2 keji

sarah-najwan said...

macam2 cerita artis ni..
xle nk kata apa..

semoga kita seme beringat2 deh..

ferry said...

err...macam mana ya..saya tak follow sangat cerita artis ni..takpe lah kita doakan kebahagiaan diorang jelah.. :)

Raji berkata said...

huhu mereka xkenal batasan
bertunang belum bermaksud sudah memilik sepenuhnya xD