Thursday, January 6, 2011

Woot Woot Bloglist

Woot woot jangan marah ye Miss Yaty print screen banner Woot woot


Miss Yaty nak mencuba nasib untuk masuk bloglist sedara woot woot. Woot woot pun dah offer Cik Tom pulak cakap jomlah mencuba so Miss Yaty pun on jelah.

Korang kena follow syarat-syarat best kat bawah tu dulu ye. Sila mengikut arahan. ^__^

1.       follow woot woot
2.      Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
3.      dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
4.      then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
5.      korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
6.      tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
7.      tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you


Blog Miss Yaty ni kategori macam-macam sebab Miss Yaty nak versatile ceh! Okay bukan sebab blog Miss Yaty ni Miss Yaty dah share macam-macam info. Ada pasal tips kecantikan, tips islam, perlakuan Manusia di Dunia ni, Miss Yaty share pengalaman hidup, dan macam-macam lagi. Perancangan untuk blog Miss Yaty ni pun banyak untuk masa akan dating. Miss Yaty nak share pelbagai info yang boleh menarik minat pembaca bukan setakat kawan begitu jugak stalker Miss Yaty.

Entry Miss Yaty banyak yang best. Siyez! Kalau tak caya cubalah tengok kat koleksi Bebelan Miss Yaty kat sidebar ye. Tapi sebab syarat minta 3 entry terbaik je Miss Yaty kongsi kat korang entry ni. Jemput baca sambil makan jemput-jemput ye. Tak tahu apa tu jemput-jemput? Jemput ni sejenis kuih yang korang panggil cekodok. Orang ganu sila jangan buat-buat tak kenal ye Woot woot.

Antara 3 entry terbaik Miss Yaty. Sila baca dulu ye lepas tu cakap best okay! ;p



Miss Yaty nak tag ShagComot, Juanyuan dan Mamat.



7 comments:

Shag said...

Good Luck, Yaty! :D

Kalamhati said...

gud luck yat..=)

Syafiq Rosli said...

hehe..all da best ya

Shaheila Malek said...

Gudluck Ok ^^

Ati Masrif said...

macam best jer..

nak join gak ..tapi tak kena tag..huuuwaa!!

Matika said...

mamat dah siap buat dah akak,,,thanz aw sebab tag mamat..

woot-woot said...

ati : erk join je,ikot lah x kene tag pon ^^


btw cik yati,thanks sebab join ^^


kirim salam cik tom.hehe..gurau