Friday, January 14, 2011

Apa Yang Bagus Blog Neslo? | Contest


Bismillahirrohmanirrohim. Assalamualaikum kawan-kawan. Macam dalam rancangan kanak-kanak pulak rasanya. Miss Yaty nak join contest yang JIJI Yu buat. Miss Yaty cuba nasiblah sebab contest ni menarik jugak sebab kena mengkritik blog beliau ni.

Pelik betulkan. Mungkin Jiji Yu nak tahu kekurangan blog beliau kot. Miss Yaty ni memang tak reti kutuk mengutuk tapi kalau dah benci memang lah kutuk. Kantoii. Haha.

Berbalik pada contest Nescafe plus milo ni memang Miss Yaty tertarik sebab Jiji ni peramah. Jiji ni peramah dengan blogger de makna ke? haa..jawab-jawab. 

Tak jawab pun takpe sebab Miss Yaty tahu jawapannye mesti sama macam Miss Yaty nak tambah kenalan sesama blogger kan?

Miss Yaty nak kritik satu benda je pasal blog ni. Kenapa header blog Jiji ni de kereta. Memang kereta tu smart tapi macam tak kena dengan tema blog neslo Jiji tu. Apa kata Jiji letak gambar air neslo jadi header blog Jiji tu mesti lagi gempak.

Satu lagi Miss Yaty nak kritik pesal link blog Miss Yaty takde lam bloglist Jiji. Ni bengang ni. Hihi. Main je tu. Miss Yaty tak tahu nak kritik apa dah sebab Miss Yaty suka blog ni sebab simple dan warnanya coklat kegemaran Miss Yaty.

Miss Yaty harap kita sentiasa keep in touch ye Jiji.
^___^

Kalau korang nak kritik blog ni silakan lah join contest ni ye. Sempat lagi sebab tarikh tutup 16 January 2011 eh dah tukar jadi 20 January 2011. Jom pakat-pakat join jom.

Gudluck pada semua yang join ye. 
:D

12 comments:

Shag said...

Yaty~ Moga berjaya ya. Macam comel je Yaty komen pasal header tu. Hehe. Siap kasi cadangan tu. Hehe. GOOD LUCK, sayam! :D

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

JuanYuan said...

jadi juri pulak da..haha :))

Amni said...

tak pernah lagi pegi blog tu.. heee.... t nak jalan2 jugak la... kalau rajin, nak join contest jugak.. hehe.. all the best dear! =)

Iznie said...

gudluck....
p/s: awak kena tagged award!~ sorry lambat bgtau...sbb iznie pun jrg online....huhu

JIJI YU said...

muahaha..yang part sentiase keep in touch tu yang paling i suke.ekeke..skang praktikal kat mane ni..nak pergi berubat jugak...

Matika said...

mamat pun nk join la...he3

yad'z said...

salam singgah... jom nengok yad'z kritik jiji lak.. or kutuk? huhuu

Miss Yaty said...

@shag: thanks dear..hihi..bagi pendapat je...

Miss Yaty said...

@juan: dah admin suruh kite jadi admin jadi terpaksalah kritik habis..hihi

Miss Yaty said...

@amni: jom join jom...contest lain dari yang lain ni :)

Miss Yaty said...

@iznie: thanks dear...nanti kalau miss yaty ada masa miss yaty buat ye :)

Miss Yaty said...

@mamat: cepat2..jom join :)