Thursday, January 13, 2011

Trafik Blog Sophisticated Girl Januari 2011

Miss Yaty nak minta maaf kat follower dan kawan-kawan blogger sebab 3 dan 4 hari ini Miss Yaty kurang blogwalking sebab ada masalah yang tak dapat di elakkan. Tapi nasib baiklah Miss Yaty ada buat entry auto publish pada hari sabtu, ahad,isnin dan selasa. Walaupun traffik Miss Yaty jatuh jugaklah separuh dari kebiasaan tapi Miss Yaty nak ucapkan terima kasih pada blogger yang masih sudi memberi komen di entry Miss Yaty. Miss Yaty sedang sedaya upaya membalas jejak korang melalui komen.

Pada yang dah follow Miss Yaty, Miss Yaty harap korang tak berkecil hati sebab Miss Yaty tak follow korang balik. Miss Yaty sekarang memang agak busy. Setiap hari isnin hingga khamis Miss Yaty bekerja dari pukul 830 pagi hingga 530 petang. Hari minggu sekarang pun agak sibuk sebab ayah Miss Yaty ada buka kedai runcit jadi Miss Yaty akan tolong ayah jaga kedai runcit pada hujung minggu.

Miss Yaty rasa nak share analytics blog Miss Yaty kat korang kali ni. Memanglah tak hebat. Tapi hanya untuk tatapan mata sambil-sambil baca entry Miss Yaty. Trafik tak seimbang langsung. Kejap naik kejap turun. Kalau tak blogwalking memanglah traffik jatuh merudum. Jadi tips penting rajinlah blogwalking ye. Kalau dah jadi blogger hebat je tak yah blogwalking. Heheh.


Ni trafik Miss Yaty untuk minggu ni. Menurun dah hujung-hujung tanduk dah tu kan.



Ni pulak trafik blog Miss Yaty untuk minggu lepas. Nampak tak berbukit bukit trafik blog Miss Yaty.



Ni pulak trafik blog Miss Yaty untuk bulan lepas. Trafik blog Miss Yaty jatuh teruk pada 1hb Jan 2011. Masa ni Miss Yaty tak blogwalking agaknya. Miss Yaty pun dah lupa.


P/s : Miss Yaty minta maaf pada korang semua ye sebab lambat terjah korang.


10 comments:

Syat0za said...

alaa.. xpe :) zai lagilah.. malas ambik tau pasal traffic..hik3

cik Ladies said...

wa .. oke la graf tu .. :)
bw sni ... :p

Shag said...

Di maafkan Yaty ;)

Haip. Tinggi gila tak BW pun. Shag BW pun dapat 200 je. Hahaha :D

Entri terbaru Shag : Bukti pembaca tidak baca isi entri kita. Haih~

deqdeq said...

wah...kira trafik blog miss yaty nih kencang juga la....mcm mana la DeQdEq nak capai tahap macam ni....

Matika said...

baik nya akak,,,siap minta maaf lagi...
bagos2...he3..
ala biasa laa tu akak...
setiap orang ada masa busy dia...

tak perlulah hari2 nak berblog je..

takut nanti keja lain yang lebih penting,akak tertinggal..

Solihin Zubir said...

mmg jauh beza entry kalau kita tak bw.. huhu..

ijatnuar87 said...

maaf diterima,hehehe...takper la..utamakan yang utama dulu...

Miecyber said...

Its okay...yang penting di dahulukan...


Cas bateri dengan berjalan kaki

sarah-najwan said...

xpe yaty..ada masa bole terjah..

||aLeaSaRa|| said...

hye..oh ssi tlg ayah kat kedai runcut?nk borong myk masak blh he3....kite tak pnh tau pasal traffic ni he3..